KORKEA LAATU

Gator, tehdas, käyttäjä

 

 

John Deeren Horiconin tehtaalla Yhdysvaltain Wisconsinissa täysin uusi tuotantolaitos antaa työntekijöille mahdollisuuden Gator-lava-ajoneuvojen laadun täydelliseen hallintaan. He rakentavat ja lähettävät niitä vaativille asiakkaille ympäri maailmaa.

Gator-lava-ajoneuvot, kokoonpanolinja, tehdas

Jos laatu on sinulle yhtä tärkeää kuin ihmisille, jotka rakentavat Gator-lava-ajoneuvojamme, on ainoastaan luonnollista, että haluat tehdä kaiken itse. John Deere Horicon -tehtaallamme tehdyn suuren laajennuksen ansiosta ammattitaitoinen henkilöstömme pystyy tähän! Uudessa 125 000 m2:n tuotantolaitoksessa on yhdistetty kokoonpanon ja lähetyksen toiminnot ensimmäistä kertaa saman katon alle, jolloin työntekijät voivat hallita täydellisesti
kumpaakin prosessia.

“Tämä laajennus muuttaa huomattavasti työskentelytapaamme”, hymyilee tehtaanjohtaja Steve Johnson. “Nyt voimme laittaa jokaisen Gator-lava-ajoneuvon kokoonpanolinjallemme ja pitää sen siellä, kunnes se on koottu juuri sellaiseksi kuin jälleenmyyjä on tilannut ja kunnes se on valmis lähetettäväksi eri puolille maailmaa.”

Uusi tuotantolaitos – ensimmäinen suuri laajennus Horiconissa yli kolmeenkymmeneen vuoteen – on looginen vastaus Gator-lava-ajoneuvojen kasvavaan maailmanlaajuiseen kysyntään. Yhdistämällä kaksi erillistä toimintoa se tehostaa koko toimitusprosessia ja antaa taitaville ammattilaisillemme mahdollisuuden varmistaa, että kaikki on oikein.

Gator-lava-ajoneuvot, kokoonpanolinja, tehdas, käyttäjä
Gator-lava-ajoneuvot, kokoonpanolinja, tehdas, käyttäjä
Uudessa laajennuksessa on paljon pelivaraa seuraaviksi 10–15 vuodeksi, joten pärjäämme jonkin aikaa.
STEVE JOHNSON,
FACTORY MANAGER
Gator-lava-ajoneuvot, kokoonpanolinja, tehdas, käyttäjä, yksityiskohta
Vietän noin 40 prosenttia ajastani
tuotantotiloissa, koska laatu syntyy siellä.
STEVE JOHNSON,
FACTORY MANAGER
Gator-lava-ajoneuvot, kokoonpanolinja, tehdas

Jos tämä kuulostaa johdon jargonilta, se johtuu siitä, että monet suuryritykset ovat omaksuneet viime vuosina samanlaisen lähestymistavan, usein japanilaisilta valmistajilta. Horiconissa erona on se, että strategia on kasvanut luontaisesti 156 vuotta ja siitä on tullut osa tehtaan DNA:ta. Itse asiassa monet ihmiset Horiconissa edustavat kolmatta tai jopa neljättä sukupolvea John Deeren työntekijöinä. Täällä vallitsee aito yhteishenki ja jatkuvuuden tunne, joka takaa, että standardeista ei koskaan lipsuta.

Yksinkertaisesti kukaan ei koskaan hyväksyisi ‘pikakorjausta’ tai hätäratkaisua, koska, kuten Steve huomauttaa: “he tietävät, että he olisivat edelleen täällä, kun se palaisi takaisin heille.”

Tässä mielessä uusi tuotantolaitos on täydellinen uudistus tiimille, joka vaatii, että asiat tehdään oikein. Mutta vaikka kaikki Horiconissa ovatkin innostuneita, lopulta eniten hyödyt sinä: asiakas. Olipa kyseessä mikä tahansa malli tai versio, voit luottaa siihen, että tästä lähtien Steve ja hänen kollegansa tarkistavat kaikki kohdat varmistaakseen, että uusi Gator-lava-ajoneuvosi saapuu nopeasti, täsmällisesti ja juuri sellaisena kuin olet sen tilannut.

Gator-lava-ajoneuvot, tehdas, pysäköintialue