9-sarjan traktorit

img-tillage-9rxtractor

9RX 640 teki uuden ennätyksen 24 tunnin maanmuokkauksessa

9RX 640 otti haasteen vastaan heinäkuussa 2023: 24 tunnin kuluessa 18,40 m:n kultivaattoria vetävä 9RX teki uuden ennätyksen muokkaamalla yhteensä 769,40 ha ja käyttämällä polttonestettä jopa vain 3,1 l/ha. (Profi 09.2023)

 • Lopullinen 24 tunnin hehtaarimäärä: 769,40 ha
 • Erinomaiset 32,6 ha/h keskimääräinen suorituskyky
 • Jopa vain 3,1 l/ha polttonesteen kulutus
Tehokas voimansiirto

Tehokas voimansiirto

Yksinomaan 9-sarjan traktoreihin suunniteltu e18™-vaihteisto on tunnetusti suorituskykyinen. Se on suunniteltu uudelleen siirtämään uusien moottorien suuremman tehon ja vääntömomentin.

Valtava työkonekapasiteetti

Valtava työkonekapasiteetti

9-sarjan traktoreihin voi kytkeä markkinoiden suurimpia työkoneita, ja laaja valikoima lisäpainovaihtoehtoja varmistaa massiivisen vetokyvyn. Numerot puhukoot puolestamme: suurin nostokyky yhdeksän tonnia, jopa kahdeksan hydraulista ulosottoventtiiliä ja lisäpainoja enintään 30 390 kg.

Luksusluokan matkantekoa

Luksusluokan matkantekoa

Nauti selkälihasten vähemmästä rasituksesta sekä paremmasta asennosta, jossa on helppo hengittää. Tämän mahdollistaa erittäin mukava istuin, joka tuntuu upealta ja pitää sinut rentona ja valppaana koko päivän. 9R-sarjan traktorimalleihimme on saatavana John Deere ActiveSeat™ II, joka poistaa jopa 90 % selkää rasittavasta pystysuorasta liikkeestä.

Näkyvyyden vertailustandardi

Näkyvyyden vertailustandardi

Näkyvyyden suhteen emme hyväksy kompromisseja. Ohjaamon panoraamanäkymä, voi täydentää lisävarusteena asennettavilla integroiduilla etu- ja takakameroilla, ja lisäksi ja huippuvalaisin paketin 360° kattavalla 24 LED-työvalon järjestelmällä, joka tuottaa 60 % enemmän luumeneita.

Intuitiivinen ohjaus

Intuitiivinen ohjaus

Tehokas 9-sarja on älykäs - kehittynyt maatalousteknologia helpottaa traktorin käyttöä ja lisää tuottavuutta entisestään. Kaikki on kätevästi saatavilla ja CommandCenter™-kosketusnäyttö pikavalintojen ja kontekstisensitiivisen ohjeen kanssa tekee navigoinnista helppoa.

Automaation seuraava taso

Automaation seuraava taso

Kaikkien Premium-aktivointiominaisuuksien lisäksi hyödyt myös AutoTrac™-kääntöautomatiikan, passiivisen AutoTrac™-työkoneohjauksen, AutoPath™-ohjauksen ja MachineSync-automatiikan tuottavuutta lisäävistä eduista.

 • 9R

  Tämä tehokas pyörätraktori sisältää paljon erilaisia moottorivaihtoehtoja 691 hv:n tehoisiin asti. Lisävarusteisiin kuuluva etuakselin HydraCushion™-jousitus estää heittelehtimisen vetotöissä, joten tehoa ei tarvitse vähentää, kun pidon raja lähestyy. Pitkät työpäivät sujuvat rentoutuneemmin tilavissa ja hyvin varustellusta ohjaamossa, johon on saatavana myös erittäin mukava ActiveSeat ™ II.

  9R-traktori
 • HydraCushion™-jousitusjärjestelmä

  HydraCushion™-jousitusjärjestelmän elektroniikka ja tietokone ohjaavat ja valvovat traktorin toimintoja ja akselin asento. Sähkötoiminen järjestelmä ohjaa näiden tulojen perusteella hydraulisia toimintoja nostamaan, laskemaan tai pysymään paikoillaan.

  Hydracushion
 • 9RT

  9RT-traktori on täydellinen suoralinjaiseen vetämiseen, kun pellon maaperä on kevyttä, sivusuunnassa kallistuvia rinteitä on rajoitetusti ja tarpeeksi suuret päisteet mahdollista pehmeät käännöt jyystämättä maaperää likaa. AirCushion™-jousitusjärjestelmä eristää koko etualustan maanpinnan epätasaisuuksista, joten ajomukavuus yllättävän hyvä.

  9RT-traktori
 • Alustan AirCushion™-jousitus

  Kaksi ilmajousta ja heavy duty -iskunvaimennin tasoittavat töyssyt. Telojen välisten nivelkohtien lujat helat lisäävät vaimennusta.

 • 9RX

  Tuottavin 4-telainen traktorimme, lisäpainovaihtoehdot jopa 30 391 kg. Sen kokonaisjalanjälki on 119 % suurempi kuin pyörien tai 42 % suurempi kuin kahden telan. Pito säilyy täysin myös käännyttäessä kuormattuna ja tuottaa minimaaliset tasanteet päisteillä. Kapea kuljetusleveys, maksiminopeus 40 km/h tiellä ja ohjaamon neljän pisteen jousitus helpottavat siirtymistä pellolta toiselle.

  9RX-traktori
 • Lujaksi rakennettu

  Massiivisen tehon siirtävässä ketjupyörässä on nyt 20 kiinnitysreikää ja lujemmat pultit. Ketjupyörän helojen ja rullien materiaali on päivitetty paksummaksi.

/assets/images/region-2/YT-clean-up/tractors/9r/9Rcomfort.jpg

Ensiluokkaista viljelyä

Olet tilavassa, loisteliaassa ohjaamossa, joka eroaa täysin muista tämän luokan traktoreista. Ohjaamon jokainen harkittu pieni yksityiskohta parantaa mukavuuttasi ja tuottavuuttasi - 65° kääntyvästä istuimesta- 6.1 tilaäänestä ja 11 l:n jääkaapista reagoivaan ilmastointiin.

/assets/images/region-2/YT-clean-up/tractors/9r/9RXXL.jpg

Tehokasta suorituskykyä

Tervetuloa tutustumaan uuteen, seuraavan sukupolven JD14 (John Deere PowerTech™ 13.6 L) -moottoriin, jonka suurin teho on jopa 691 hv (ECE-R120). Valtavat tehovarat, täydellinen luotettavuus ja erinomainen polttonestetalous odottavat sinua, samoin kuin 3,4 % suurempi tehokkuus, 50 % alhaisempi moottorin ääni ja 27 % parempi huollettavuus.

5G-sarja

Katso koko tarina

Selvitä, mikä on 9-sarjan suosion avain – tutustu 9-sarjan tuote-esitteeseen.

Operations Center

Operations Center

John Deere Operations Center kerää heti tärkeitä toimintatietoja, jotka parantavat liiketoimintasi läpinäkyvyyttä ja lisäävät tuottavuutta.

Palvelut

Palvelut

Tutustu John Deere -palveluiden koko portfolioon.

Täsmäviljely

Täsmäviljely

Lue lisää John Deere -täsmäviljelyteknologian monista toiminteista ja eduista.