X116RAjettavat ruohonleikkurit

  • Leikkurin kytkentä: mekaaninen
  • Keruusäiliön tilavuus: 300 l
  • Istuin: vakiovaruste
  • Bioleikkuuvarustus: lisävaruste
  • Puskuri: Lisävaruste

Vaikuttava keruutilavuus

Taakse purkavassa takaa keräävässä X116R-traktorissa on yksisylinterinen moottori, automaattivaihteisto ja helppokäyttöiset jalkaohjaimet, 92 cm:n (36") Edge-leikkuupöytä ja 300-L ruohonkeruusäiliö, joka on helppo irrottaa ja joka voidaan vaihtaa valinnaiseen poisto-ohjaimeen tai biosilppuriin. Mukana tulee takanostolaite, jolla voi hinata laitteita melkein minkä tahansa nurmenhoitotyön hoitamista varten.

PLACEHOLDER ALT TEXT

Taakse purkavassa takaa keräävässä X116R-traktorissa on yksisylinterinen moottori, automaattivaihteisto ja helppokäyttöiset jalkaohjaimet, 92 cm:n (36") Edge-leikkuupöytä ja 300-L ruohonkeruusäiliö.

X116R on suunniteltu asiakkaille, jotka haluavat kaikkein laadukkaimman tuotteen ruohon leikkaamiseen sekä ruohosilpun ja lehtien keräämiseen. 92 cm:n (36") leikkuupöytä hoitaa leikkaamisen ja ruohosilpun keräämisen erinomaisesti. Ruohonkeruusäiliö on helppo poistaa ja se voidaan korvata valinnaisella purkuohjauslevyllä tai silppuriosalla tilanteisiin, joissa materiaalia ei haluta kerätä. Mukana tulee takanostolaite, jolla voidaan hinata monenlaisia varusteita melkein minkä tahansa nurmenhoitotyön hoitamista varten.

     

Ajettavat ruohonleikkurit X300-sarja X350R Jälleenmyyjät

Etsi lähin jälleenmyyjäsi

Etsi John Deere -jälleenmyyjäsi

Samankaltaiset aiheet