Sähkökäyttöiset leikkurit

R43EL perässäkäveltävä sähköruohonleikkuri

 

 

Miksi tinkiä mukavuudesta?

Jos pidät yksinkertaisista elämästä, John Deeren sähkökäyttöinen plug-and-go -ruohonleikkuri on oikea valinta sinulle. Helppokäyttöinen, vankka leikkuupöytä ja TurboStar-leikkuujärjestelmä takaavat mahtavan lopputuloksen pienellä vaivalla. Tankkaamisesta ei tarvitse huolehtia. Sähkökäyttöisen ruohonleikkurin kaapelin liitäminen pistorasiaan riittää, ja voit aloittaa.

TURBOSTAR-JÄRJESTELMÄ

R43 EL ja TURBOSTAR-JÄRJESTELMÄ

Olipa sää mikä tahansa, testattu TurboStar takaa tarkan leikkuun ja hyvän jätteiden keruun joka kerta. Jopa kosteissa olosuhteissa terän synnyttämä ilmavirtaus vetää ruohon suoraan ennen leikkausta, leikkuri poistaa myös lehdet nurmeltasi. Leikkauksen jälkeen leikkuujätteet puhalletaan tyhjiön avulla keruusäiliöön vaivattomasti ja tehokkaasti. Leikkurin täyttömäärän TurboStar-osoitin helpottaa elämää varoittamalla sinua hyvissä ajoin säkin täyttymisestä.

R43EL, perässäkäveltävä sähköruohonleikkuri

Tehokas moottori

R40EL toimii luotettavasti, sillä siinä 1,3 kW:n induktiomoottori, joka pysähtyy automaattisesti, kun työntöaisan turva-kahva vapautetaan.

Woman lifts Walk-Behind Electric Mower R43EL

Laadukas runko

R40EL:n 40 cm (15in.) runko on laadukasta polypropeenia. Rakenteen laatua korostaa rungolle myönnettävä 10 vuoden kuluttajatakuu. Lujan rungon keveys helpottaa käsittelyä.

Mallisto

MalliMoottoriLeikkurin leikkuuleveysSuositeltu nurmikon ala

1,3 kW

40 cm (15")

Noin 600 m²

1,5 kW

43 cm (17")

700 m²

John Deere -jälleenmyyjä

Etsi lähin jälleenmyyjäsi

Etsi John Deere -jälleenmyyjäsi

 

Samankaltaiset aiheet

 

Työ. Hyvin tehtynä. Kiinteistötraktorit

Työ. Hyvin tehtynä.

RLE, John Deere -laatu

Miksi juuri John Deere?