Tango E5 Series IIRobottileikkuri

  • Täysin automaattinen ruohonleikkuu
  • Toimii joka säässä ja koska tahansa
  • Erittäin hiljainen
  • Ei vaadi leikatun ruohon hävittämistä
PLACEHOLDER ALT TEXT

Tervetuloa automaattisen ruohonleikkuun maailmaan – moderni, vaivaton ratkaisu, joka säästää aikaasi ja takaa täydellisesti hoidetun nurmikon.

TANGO E5 Series II on suunniteltu hoitamaan nurmikkosi automaattisesti niin, että sinä saat keskittyä tärkeämpiin asioihin elämässäsi. John Deere on suunnitellut ja valmistanut TANGO E5 Series II -sarjan automaattiset ruohonleikkurit korkeimpien valmistusstandardiensa mukaan luoden uudet kriteerit nurmikon hoidolle.

TANGO-sarjan myyntiin erikoistuneet John Deere -jälleenmyyjät toimittavat sinulle kaikki nämä edut yhtenä täydellisenä ratkaisuna. Ota vain yhteyttä paikalliseen erikoisliikkeeseesi, joka hoitaa kaiken puolestasi.

Vaivatonta ruohonleikkuuta

Tervetuloa automaattisen ruohonleikkuun maailmaan—moderni, vaivaton ratkaisu, joka säästää aikaasi ja takaa täydellisesti hoidetun nurmikon. TANGO E5 Series II -sarjan itsenäisessä ruohonleikkurissa on intuitiiviset ohjauslaitteet, ja se hoitaa nurmikkosi automaattisesti. Kysy lisätietoja TANGO-mallistoon erikoistuneelta John Deere -jälleenmyyjältäsi.

 

 

John Deere -jälleenmyyjä

Etsi lähin jälleenmyyjäsi

Etsi John Deere -jälleenmyyjäsi

Samankaltaiset aiheet