R41-SARJA 40i-/50i-RUISKUTUSLAITTEILLA

R41-ruiskutuslaite

Rajattomat mahdollisuudet

R41-sarja 40i- ja 50i-ruiskutuslaitteet on rakennettu tehokkaiksi. TerrainControl Pro™ tai TerrainCommand Pro™ pitää puomit vakaina suurilla nopeuksilla, ja käyttäjän mukavuus varmistetaan pyörien erillisjousituksella, Cat IV -ohjaamolla, uudella monitoimivivulla ja CommandARM:illa. Ensiluokkainen ja johdonmukainen ruiskutuslaatu ja kattavuus ovat saatavillasi koko kauden ajan, kun käytössä ovat ExactApply™ ja PowrSpray™.

Enemmän ohjaamoa

Enemmän ohjaamoa

Nousemalla ohjaamoon nouset kokonaan uudelle mukavuustasolle: Kaikki ohjaimet ovat siellä missä niiden haluatkin olevan, näköala on häikäisevän esteetön ja ohjaamon ilmansuodatus vastaa IV-luokkaa – luokan IV ohjaamossamme on tilaa toimia mukavasti, ajo on tasaista XtraFlex-pyöräjousituksen ansiosta ja CommandARM:in ansiosta kaikki langat ovat käsissäsi.

PowrSpray™

PowrSprayTM

Täytä nopeammin, ruiskuta tarkemmin. Ainutlaatuinen 2-piirinen PowrSpray™-järjestelmä mahdollistaa nopean ja tehokkaan täyttämisen, ruiskuttamisen ja sekoittamisen. Kaikki vain painamalla liuoskäskypainiketta. PowrSpray™ on erinomaisen tarkka millä tahansa nopeudella tai paineella ja Exact Apply™ minimoi limittäisyyden.

 • TerrainControl™ Pro ja TerrainCommand™ Pro

  Johdonmukainen kattavuus, joka mukautuu automaattisesti: hybriditila-anturit seuraavat samanaikaisesti sekä maaperää että viljelykasveja. TerrainControl™ Pro säätää puomin korkeutta ja kallistusta optimaalisen kattavuuden varmistamiseksi, ja TerrainCommand™ Pro tarjoaa vaihtelevan geometrian hallinnan.

  TerrainControl™ Pro ja TerrainCommand™ Pro
 • ExactApply™

  Käsittele isompi osa viljelykasveistasi suuremmalla tarkkuudella samalla kun ylläpidät tavoitemäärää ja pisaran kokoa kaikilla nopeuksilla. Samalla vähennät limittäisyyttä ja pienennät käyttökustannuksia yksittäisen suuttimen hallinnalla. Kääntökompensoinnin avulla ExactApply™ muuntelee määrää automaattisesti koko puomin matkalla, jotta tietylle alueelle tulee annosteltua oikea määrä.

  ExactApply™
 • Suljetun siirtojärjestelmän liitäntä

  Helpolla liitännällämme mihin tahansa suljettuun siirtojärjestelmään voit välttää lähes kokonaan kosketuksen kasvinsuojeluaineisiin. Voit täyttää ja huuhdella laitteen liittämällä sen suoraan säiliöön sovittimella, jota kasvinsuojeluaineiden valmistajat laajalti käyttävät.

  Suljetun siirtojärjestelmän liitäntä
Kun tulokset ratkaisevat

Kun tulokset ratkaisevat

Tiedät jo tarkalleen, mitä pitää tehdä. Me rakensimme R41-sarjan 40i/50i-ruiskutuslaitteilla niin, että voit tehdä sen paremmin. Koe, miten verraton puomin kulku, ruiskutustarkkuus, uudelle tasolle nostettu käyttäjämukavuus ja koneen intuitiivinen käyttö yhdistyvät ja synnyttävät entistä kannattavamman ruiskutuskokemuksen.

MALLILIUOSSÄILIÖPUOMISTON LEVEYSHUUHTELUSÄILIÖPUMPUN TUOTTO

-

-

-

-

4000 l

Teräs: 24-36 m
Hiilikuitupuomi*: 36 m

400 l

täyttö 1200 l/min

5000 l

Teräs: 24-36 m
Hiilikuitupuomi*: 36 m

400 l

täyttö 1200 l/min

*kun paikallisesti sallittu