Älä ota riskiä

ÄLÄ OTA RISKIÄ

Tunnet eron

 

Tiesitkö, että aidot John Deeren ruiskusuuttimet on suunniteltu spesifisiin käyttökohteisiin? Siksi ne ovat ehdottoman tarkkoja mutta eivät sovi kaikkialla käytettäviksi. Lisäksi ne on valmistettu juuri sinun konettasi varten.

 


Huipputehoiset ruiskusuuttimet

Suora sumutus, keraaminen

Suora sumutus, keraaminen

Sopivat parhaiten lannoitteiden levittämiseen taimille. Kompakti kuusiaukkoinen suutin sopii täydellisesti lannoitteiden levittämiseen istutettuihin taimiin, ja pienempi sumutus minimoi kulottumisen ja kärventymisen.

Erittäin alhainen virtaus

Erittäin alhainen virtaus

Sopii parhaiten systeemisten kasvimyrkkyjen levittämiseen taimille. Venturitekniikka vähentää huomattavasti virtausta ja ilmalla täytetyt pisarat ja ainutlaatuinen, paksu kuvio huolehtivat tehokkaammasta hitaasta sumutuksesta.

Laajennettu alue

Laajennettu alue

Sopii johdonmukaisen ruiskutuskulman ylläpitämiseen suuremmalla painealueella (vähintään 1 bar). Pisarakokoa voidaan säätää paineen mukaan, ja suutin takaa ruiskutuksen hyvän jakautumisen tuottaen suurempia pisaroita matalalla paineella.

GuardianAir Twin

GuardianAir Twin

Sopii sienimyrkkyjen ja kuivattavien aineiden levittämiseen leveälehtisille taimille sekä tilanteisiin, jossa sumutuksen on kohdistuttava latvukseen tai korkeaan kasviin. Helposti asennettavassa suuttimessa yhdistyvät yhtenäinen sumutusalue ja tavallista pienempi virtaus.

Vähän virtaava ilma

Vähän virtaava ilma

Tämä suutin sopii hyvin viljakasvien kevätruiskutukseen, ja siinä yhtenäinen sumutusalue yhdistyy tavallista pienempään virtaukseen; paras sumutuksen kattavuus saavutetaan 3 baarin paineella.

3D

3D

Täydellinen, kun halutaan saavuttaa vaikeapääsyiset, pystysuorat kohteet, kuten savipaakut ja pienet rikkaruohot. 3D-ruiskusuuttimissa on integroitu kallistus- ja kulmapuhallin, joka tiivistää ruiskutuskuviota vähentäen huomattavasti pieniä pisaroita – tämä johtaa 50 - 70 % alhaisempaan virtaukseen kuin perinteisten litteäpuhallinsuuttimien kohdalla.