Älä ota riskiä
ÄLÄ OTA RISKIÄ

Tunnet eron

 

Tiesitkö, että aidoissa John Deeren silppukelan terissä on huippulaatuinen, suurirakeinen volframikarbidipinnoitus ja huippuluokan liitos? Siksi ne kestävä paremmin kulutusta ja kestävät pidempään kuin vastaavat kilpailijat. Ne vähentävät huollon tarvetta ja alentavat käyttökustannuksia.

 


Silppukelan terät: Miksi meidän terämme kestävät pidempään

Silpputerällä on ratkaiseva vaikutus rehusilppurin suorituskykyyn. Siksi on tärkeää valita terät, jotka sopivat, toimivat ja kestävät. John Deeren silppukelan terät on tätä varten tehtyjä – valmistettu erityisesti John Deere -rehusilppuriisi.

  1. Hiekkapuhallettu pinta takaa tarkat puristusvoimat.
  2. Induktiokarkaistu leikkausalue pysyy pidempään terävänä.
  3. Kestävä runko minimoi murtumisen riskin.
  4. Laajennettu terärunko tukee sisään vetäytymistä kohteisiin osuttaessa.
  5. Tavaramerkistä tunnistaa aidon John Deere -terän.
Terät
Erikoisluja: Teräpinnoitteet

Erikoisluja: Teräpinnoitteet

Alkuperäiset John Deere -terät pysyvät terävinä pidempään. Kestävä volframikarbidipinnoite parantaa leikkauslaatua, pidentää käyttöikää ja laskee polttoaineen kulutusta.

Lisäsuojaa kiviltä

Lisäsuojaa kiviltä

Laitteissamme käytetään neljää teräriviä, jotka vetäytyvät sisään koskettaessaan vierasesinettä. Malli suojaa roottoria vaurioilta ja vähentää seisokkiaikoja.

Dura Line -ruohoterät (7000-sarja SPFH)

Dura Line -ruohoterät (7000-sarja SPFH)

Asenna pidemmän käyttöiän saavuttamiseksi Dura Line -ruohoterät, joiden katkaisuteräpinnoite on 33 % leveämpi 7000-sarjassa SPFH. Ne ovat vakiovaruste 8000-sarjassa SPFH.