Traktoreiden työkoneet

Traktoriosat ja traktoreiden työkoneet

Tee enemmän töitä vähemmällä vaivalla.

Vietät merkittävän osan ajastasi traktorissasi. Luonnollisesti haluat siis myös, että se on varustettu mahdollisimman mukavaksi ja tuottavaksi. Me voimme auttaa. Laajan lisävarustevalikoimamme ansiosta näet ja voit paremmin, olet turvassa ja teet suuremmatkin työt nopeammin.

Traktoreiden työkoneet

Laajenna kaikkiPienennä kaikki

OHJAAMON MUKAVUUS

Tee työskentelystä nautinto

Useina päivinä vietät varmaan paljon enemmän aikaa traktorissasi kuin kotona. Tästä syystä ohjaamon on oltava miellyttävä, hyvin varusteltu ja soveltua yksilöllisiin tarpeisiisi. Ihanteellisessa tapauksessa siellä on jopa joitakin niistä mukavuuksista, joista nautit työn jälkeen. Onneksi me tarjoamme laajan valikoiman ohjaamon lisävarusteita.

Lämpösuojus ruostumattomasta teräksestä
Lisää traktoriisi hitunen nykyaikaista tyyliä huippulaatuisella ruostumattomasta teräksestä valmistetulla lämpösuojus, joki sopii pakoputken päälle.
Saatavana 5020-, 5R-, 6020-, 6030 Premium-, 7030 Premium -sarjan traktoreihin.
Lämpösuojus ruostumatonta terästä
  
Ruostumattomasta teräksestä valmistettu pakoputki ja lämpösuojus
Tuunaa John Deere -traktoriasi ruostumattomasta teräksestä valmistetulla pakoputkella ja lämpösuojuksella. Ruostumattomasta teräksestä tehdyt osat on valmistettu John Deeren korkeiden laatukriteerien mukaisesti, mikä takaa kestävyyden ja pitkän käyttöiän.
Saatavana 6M- ja 6R-sarjan traktoreihin.
Ruostumaton teräspakoputki ja lämpösuojus

 

Istuimet
Uusi traktorin istuin on yksi parhaista investoinneista, joita voit tehdä oman terveytesi ja työskentelytehokkuutesi eteen. Valikoimissamme on varaosaistuimia aina Super Air Comfort -istuimesta palkittuun Active-istuimeen. Paikallinen jälleenmyyjäsi esittelee sinulle tuotteita, ja saat tarkempia tietoja kaikista ominaisuuksista.
Super Air Comfort -istuin, Active-istuin
  
Istuinsuojus
Tarjoamme kahta eri istuinsuojustyyppiä: räätälöityjä ja yleismallisia. Räätälöidyt suojukset sopivat täydellisesti istuimeesi ja suojaavat sitä pitkään. Jälleenmyyjäsi luota löydät istuimeesi sopivan suojan!
Istuinsuoja
  
Istuinanimaatio
Monitoimisia John Deere -istuimia on erittäin helppo säätää kaikkien tarpeidesi mukaan, jotta tuntisit olosi traktorissa kotoisaksi. Tutustu erilaisiin säätömahdollisuuksiin katsomalla istuinanimaatio.

Katso istuinanimaatio
 

 

Sähköjääkaappi
Tilavuudeltaan viiden litran sähköjääkaapissa on riittävästi tilaa juotaville ja eväille koko pitkää työpäivää varten. Asentaminen on vaivatonta 12 voltin pistorasian ansiosta, jossa on lisäksi erillinen virtakytkin, joten se toimii vain, kun moottori on käynnissä. Akku ei siis pääse tyhjenemään, jos jätät sen vahingossa toimintaan yön yli. Sen voi asentaa myös Field Office -säilytysjärjestelmän kanssa, jolloin ne muodostavat integroidun työskentely- ja virkistysaseman.
Sähköjääkaappi 

 

Field Office
Tee peltotoimistostasi mahdollisimman tuottava yksikkö. Field Office tarjoaa paikan tärkeille asiakirjoille, käyttöoppaille, matkapuhelimille ja jopa kannettavalle tietokoneelle. Laukun kantta voi käyttää myös kirjoitus- tai työskentelyalustana. Alusta on esijohdotettu sähkölaitteita varten. Päivän päätteeksi Field Office muuntautuu irrotettavaksi salkuksi, jonka ansiosta voit pitää tärkeät asiakirjat mukanasi.
Field office -salkku

 

 

Varustepidikkeet
Saatavana monitorien, puhelimien, radioiden ja muiden varusteiden kiinnittämiseen sopiviin paikkoihin.
Varustepidikkeet

 

Tabletti- ja matkapuhelinpidike
Integroi matkapuhelimesi, tablettisi, navigaattorisi ja muut laitteet helpommin kuin koskaan ohjaamoosi niin, että niiden käyttö ja säilytys on turvallista.

Tabletti- ja matkapuhelinpidike

 

Sähköpistorasiat ja -sovittimet
Kun käytössä on useita vekottimia – puhelimia, MP3-soittimia ja työkoneiden ohjaimia, on kätevää, että myös pistorasioita ja sovittimia on runsaasti. Monipistorasia on helppo asentaa, ja siihen voi kytkeä jopa kuusi 12 voltin laitetta samanaikaisesti.
Sähköpistorasiat ja sovittimet

 

Sovittimet
Neljä sovitinvaihtoehtoa erilaisiin tarpeisiin:
 • 3-johtiminen standardiliitin komponenttien johdotukseen
 • Savukkeensytytintyylinen sovitin
 • 3-nastainen sovitin (pyöreä)
 • 3-nastainen sovitin (litteä)
Sovittimet

 

Matot
Tuo ohjaamoon uusi look alkuperäisillä lattiasuojamatoilla.
 • Leikattu sopimaan John Deere -logon kanssa
 • Aito etulyöntiasema: Beige sopii ohjaamoon sisutuksen väriin
 • Helppo puhdistaa
 • Valmistettu kulutusta kestävästä neulahuovasta
 • Kestää painepesua kylmällä vedellä
Lattiamatot

NÄKYVYYSPARANNUKSET

Älä jätä mitään näkymättömiin

Voit parantaa näkyvyyttä ja helpottaa työkoneiden ohjausta ahtaissa tiloissa seuraavilla lisävarusteilla.

Ulkotakapeilit
Suuret ulkopeilit lisäävät tieturvallisuutta ja parantavat työkoneen hallinnan tarkkuutta. Voit valita joko manuaalisesti tai sähköisesti säädettävät teleskooppipeilit. Sähköinen versio soveltuu täydellisesti yhden ihmisen toimintoihin.
Ulkotakapeilit

 

Nostolaitteen tarkkailupeili
Saat erinomaisen näkymän takanostolaitteeseen ja työkoneisiin. Peili asennetaan takapeilin oikealle puolelle.
Nostolaitteen tarkkailupeili

 

Häikäisy- ja aurinkosuojat
Suojaa silmät auringon häikäisyltä häikäisy- ja aurinkosuojilla, jotka vähentävät lämmön kertymistä ohjaamoon. Aurinkosuojan voi asentaa etu- tai takaikkunan, ja varjoasento voi säätää kuljettajan mukaan.
fltRight
  fltRight clearBoth

 

Takalasinpyyhin
Suuret pyyhkimet takaikkunassa parantavat näkyvyyttä myös huonolla säällä ja mutaisissa työskentelyolosuhteissa.
Takalasinpyyhin

 

CCTV-videokamerajärjestelmät
John Deere -videokamerajärjestelmien ansiosta voit tarkkailla päivittäisiä töitä paremmin ja työskennellä tehokkaammin. Saat seuraavat hyödyt:
 • Luotettava kuljetus ja toiminta: Videokamerajärjestelmän kameroiden ansiosta ehdit huomata sivussa seisojat ja esteet.
 • Maksimaalinen sato: Kairan irrottaminen, vedettävä ajoneuvo, paalin poistaminen – voit valvoa työvaiheita ajoneuvon sisä- ja ulkopuolella.
 • Vähemmän stressiä ohjaimien takana: Olitpa sitten auraamassa, ruiskuttamassa, kylvämässä, lannoittamassa tai puimassa, voit katsoa eteenpäin ja näet silti kaiken rajoituksetta. Kamera valvoo ohjaamon takana tehtäviä toimintoja ja helpottaa työtäsi. Se vaikuttaa terveyteesi positiivisesti hyvän työskentelyasennon ansiosta ja lisää tuottavuutta.
CCTV-videokamerajärjestelmät

SUORITUSKYKYPARANNUKSET

Toivoisitko, että John Deere -traktorisi pystyisi vielä parempaan? Oletko kenties muuttanut viljelymenetelmiäsi tai ostanut käytetyn traktorin? Voit päivittää John Deereäsi niin, että pääset nauttimaan paremmasta tuottavuudesta kaikesta huolimatta.

Lisäpainot

Oikean lisäpainojen käytön ansiosta voit kohdistaa enemmän tehoa maahan. Oikea lisäpainotus vaikuttaa suotuisasti polttoaineen kulutukseen, vetoon ja ajomukavuuteen. Lisäpainojen määrä riippuu traktorin hevosvoimista, sen maanopeudesta pellolla vetotöissä ja käytetystä työkoneesta.

Quik Tach -etupainot
Helppo asentaa etupainotukeen ja irrottaa siitä. Ne edesauttavat painon optimaalista jakautumista taka- ja etuakselin välillä, koska painojen määrää voi helposti muuttaa senhetkisen työtehtävän vaatimusten mukaan.
Quik tach -etupainot

 

Pick-up-painot
Monipuolisin lisäpainoratkaisu. Painovaihtoehdot: 900 kg, 1150 kg, 1500 kg ja 1800 kg. Ne voi asentaa suoraan etupainotukeen (900 kg ja 1150 kg). Käytettäessä keskipidikettä (valmiina 1500 kg:n ja 1800 kg:n malleissa) Pick-up-painot voi asentaa myös taka- ja etunostolaitteeseen vetoa parantamaan.
Ripustettavat lisäpainot

 

Takapyöräpainot
Voidaan asentaa teräksen tai vanteen ulkopuolelle. Vanteisiin ja erikoisvanteisiin ne voi asentaa myös sisäpuolelle. Renkaiden kantavuuskyky on aina huomioitava.

Lue lisää John Deeren lisäpainomallistosta
Takapyörän painot

 

Kaksoissäteiset tutka-anturit
Valvo renkaiden luistoa tarkasti kaksoissäteisellä tutka-anturilla:
 • Säästä polttoainetta
 • Vältä maan tarpeetonta tiivistymistä
 • Tehosta vetosuorituskykyä
 • Paranna tehokkuutta
Kaksoissäteiset tutka-anturit

 

Päisteautomatiikka (HMS/iTEC):
Se on ominaisuus, jolla käyttäjä voi tallentaa tai määrittää toimintajaksot. Peltotyöt eivät koskaan ole olleet helpompia tai tuottavampia.
 • Vähentää käyttäjän väsymistä - useat traktoritoiminnot voidaan suorittaa yhdellä painikkeella
 • Tarkkaa suorituskykyä
 • Helppo käyttää
Päisteautomatiikka (HMS/iTEC)

 

Urajatkeet
Istutuksen tai ruiskutuksen yhteydessä näiden urajatkeiden avulla voidaan kattaa useampi rivi kerralla vaikuttamatta viljelyyn tai penkkeihin. Sallittu akselin kuormitus ei myöskään pienene. Leveämpi ajokaista tukee ja vakauttaa ruiskuja paremmin. Saatavana on kaksi eri levennyssarjaa, jotka on helppo koota ja nopea asentaa. Traktorisi kokonaisleveyden mukaan sinun on ehkä hankittava lisävaloja ja varoitusmerkki.
Urajatkeet

 

Lisähydrauliöljysäiliö
Lisähydrauliöljysäiliöt suurentavat käytettävissäsi olevan hydrauliöljyn määrää vaativissa töissä, kuten suurten perävaunujen kallistamisessa.
Lisähydrauliöljysäiliö

 

John Deere -etunostolaite
Monipuolisuutta lisäämään saatavilla on myös täysin integroidut John Deere -etunostolaite ja -etuvoimanotto, jotka voi asentaa pellolla 6R- ja 6M-sarjan traktoreihin. John Deeren luokan 3N etunostolaite soveltuu erinomaisesti lisäpainon kantamiseen ja etutyökoneen käyttämiseen, ja sen 4 000 kg:n nostokyky takaa, että se soveltuu käytettäväksi monenlaisten raskaiden työkoneiden kanssa. Lisäksi John Deere -etunostolaitteella on seuraavat ominaisuudet:
 • lukituslaite turvallista kuljetusta ja työskentelyä varten
 • virtauksen säädin laskemisnopeuden hallintaa varten kellunta-asennossa
 • kolme vetovarsien asentoa (jäykkä, kellunta-asento, käännetty)
 • vetovarret varustettuna pikaliittimellisin koukuin
 • hinauspiste
 • 7-napainen perävaunun pistorasia
 • kolme työntövarren asentoa
 • ylemmän työntövarren säilytys vaakasuorassa
 • Voidaan yhdistää John Deeren etuvoimanottoon ja on täysin yhteensopiva John Deeren kuormaajien kanssa
 • Lisävarusteina saatavissa: ruohonleikkurin ketjujen kannatin, konepeiton suojaus, paineakku, kaksi ylimääräistä ulosottoventtiilien pikaliitintä.
John Deere -etunostolaite ja -etuvoimanotto
John Deere -etuvoimanotto
Täysin integroitu John Deere -etuvoimanotto kytketään sähköhydraulisesti oikealla puolella olevan konsolin kytkimellä tai CommandARM-ohjaimella. John Deere -etuvoimanoton ominaisuudet:
 • kierrosnopeus 1000 r/min, täydellinen etu- ja takavoimanoton nopeuksien sovittaminen yhteen
 • kuusiurainen voimanottoakseli, joka pystyy välittämään 80 kW:n tehon
 • Lähtöakseli pyörii vastapäivään traktorin edestä päin katsottuna
 • Pehmeä, moduloitu kytkeytyminen käytettiinpä sitten kevyitä tai raskaita työkoneita
 • Hydraulisesti ohjattu voimanoton jarru, joka estää työkoneen liiallisen pyörimisen
 • Integroitu iTEC-ohjausjärjestelmään/päisteautomatiikkaan
 • Voimanottoakselin 60 asteen pyörimiskulman ansiosta käyttöakseliin yhdistäminen on helppoa
John Deere -etunostolaite ja -etuvoimanotto

SUOJAAMINEN JA VARASTOINTI

Traktorisi ja työkoneet ovat merkittävä sijoitus. Tästä syystä tarjoamme valikoiman tuotteita, jotka suojaavat sinua ja laitteitasi. Meillä on kaikki, mitä tarvitset riskien minimoimiseen ja tehokkuuden maksimoimiseen.

Ajonestolaite
Ajonestolaite on elektroninen järjestelmä, joka estää traktorin luvattoman käytön ja varkauden. Jokaisen järjestelmän mukana toimitetaan kaksi avainta. Jos yritetään käyttää väärää avainta, traktori sammuu heti käynnistyksen jälkeen eikä sitä voi liikuttaa.
Käynnistyksen esto

 

Lukittavat korkit
Lukitse polttoainesäiliö tai vaihteistoöljysäiliö tuhotöiden ja kalliiden polttoaineen sekoittumisten estämiseksi.
Lukittavat korkit

 

Oven lukkosarja
Kaikissa sarjoissa on ovenkahvat ja yksilöllinen avain. Vara-avaimia voi tilata erikseen.
Oven lukkosarjat

 

Käännettävät etulokasuojat
Käännettävät etulokasuojat takaavat parhaan ohjattavuuden ja suojauksen. Ne tarjoavat leveämmän ohjausakselin hyötyjä ja mahdollistavat työskentelyn pienemmissä tiloissa ja jyrkempien käännösten tekemisen. Lisäksi ne suojaavat lialta aivan kuten perinteiset lokasuojat.
Kääntyvät etulokasuojat

 

Takalokasuojan leventimet
Pidä ohjaamo puhtaana ja paranna näkyvyyttä takalokasuojan leventimillä, joita on saatavana erikokoisina.
Takalokasuojan leventimet

 

Peruutussummeri
Summeri takaa lähistöllä olevien henkilöiden turvallisuuden hälyttämällä aina, kun traktori peruuttaa.
Peruutussummeri

 

Akun irrotussarja
Ulkoisesti asennettava akun irrotussarja soveltuu erinomaisesti luvattoman käytön estämiseen ja toimintaan jääneiden monitorien tai radioiden aiheuttaman akun tyhjenemisen ehkäisemiseen.
Akun irrotussarja

 

Polttoainesäiliön pohjasuojus
Suositellaan erityisesti traktoreille, joita käytetään vaikeissa olosuhteissa (esim. pensastot, metsämaat ja joutomaa). Ne on valmistettu kestävästä metallilevystä, joka asennetaan polttoainesäiliön alle suojaamaan sitä.
Polttoainesäiliön pohjapanssari

 

Työkalulaatikko
John Deere -työkalulaatikko helpottaa työkalujen säilyttämistä käden ulottuvilla pellolla. Ne ovat kestäviä, pitkäikäisiä ja tekevät työkalujen järjestämisestä yksinkertaista ja vaivatonta.
Säiliö

 

Etutyökalulaatikko
Paljon tilaa, kaksi irrotettavaa hyllyä ja innovatiivinen ovi- ja kansidesign.
Säilytysrasia

VETOLAITTEET

Tee hyviä kytkentöjä

Oikeanlaisen nostolaitteen valitseminen työkoneen käyttämiseen on vaativaa työtä. Onneksi alkuperäiset nostolaitteemme tarjoavat luotettavuutta, ja ne on valmistettu laadukkaista materiaaleista John Deeren vaatimusten mukaisesti. Kuljetustöihin on saatavilla laaja valikoima kiinteitä, korkeussäätöisiä, manuaalisesti ja automaattisesti ohjattavia nostolaitemalleja.

Korkeussäätöiset perävaununostimet
Automaattinen perävaununostin, 38 mm:n pallotappi, saatavana myös erikoisleveä malli käytettäväksi esimerkiksi vahvistettujen vetotankojen tai kuorma-auton perävaunujen kanssa.
Korkeussäätöiset vetolaitteet
  
Nämä korkeussäätöiset pallomaiset tai piton-fix-malliset vetokoukut soveltuvat täydellisesti perävaunujen vetämiseen tai erilaisten työkoneiden kytkemiseen. Ala-asennossa veto- ja ajo-ominaisuudet ovat ihanteelliset traktori-perävaunu-yhdistelmiä varten. Korkeussäätöiset vetolaitteet
3-in-1-nostojärjestelmä
Voit käyttää perävaunuja ja työkoneita, jotka edellyttävät erilaisia nostolaitteita. Sisältää viisiasentoisen kiskon, jonka ansiosta seuraavat toiminnot ovat käytettävissä:
3-toiminen vetolaite
 • Manuaalinen tai automaattinen korkeussäätöinen vetolaite
 • Pallomainen tai piton-fix-tyyppinen sisäke (ei korkeussäätöinen), jos halutaan sekä manuaalinen että automaattinen vetolaite
 • Vetotanko, jos pallomainen tai piton-fix-tyyppinen sisäke on irrotettu

Ala-asennossa pallomaisella vetokoukulla on mahdollista vetää jopa 4 tonnin staattinen pystykuorma, piton-fix-tyyppistä sisäkettä käytettäessä suurin staattinen pystykuorma on 3 tonnia.

Pallomainen sisäke Piton-fix-tyypinen sisäke
Pallomainen sisäke Piton-fix-tyypinen sisäke
Tehostettu ohjaus pallomaisiin vetokoukkuihin
Saatavana pallomaisiin vetokoukkuihin ja korkeussäätöisiin pallomaisiin vetokoukkuihin, saatavana myös yhdelle puolelle tai molemmille puolille, jolloin voi käyttää perävaunuja, joissa on oikean käden tai vasemman käden pakotettu ohjausjärjestelmä.
Tehostettu ohjaus pallomaisiin vetokoukkuihin

Pakotetun ohjausjärjestelmän hyödyt:

 • Mahdollistaa jyrkemmät käännökset vedettäessä moniakselista perävaunua
 • Vähentää maapohjan rasitusta
 • Vähentää renkaiden kulumista
 • Parantaa kuljettajan mukavuutta: perävaunun akselia ei tarvitse lukita peruutuksen tai nopean tieajon ajaksi, sillä perävaunun pyörien suuntaus on aina kääntösäteen mukainen.

Valitsit John Deeren, koska haluat vain parasta. Kun siis on aika huoltaa koneesi, kannattaa käyttää alkuperäisiä huolto-osia ja voiteluaineita, jotka ovat John Deeren suunnittelemia ja hyväksymiä.

Traktorin huolto

Laajenna kaikkiPienennä kaikki

SUODATTIMET

Suodattimen ovat tehokkaan suorituskyvyn sydän. Koska ne on suunniteltu toimimaan juuri sinun käyttämäsi traktorin kanssa, suosittelemme vahvasti, että käytät vain alkuperäisiä John Deere -suodattimia. Öljy-, polttoaine- ja ilmansuodattimet estävät haitallisten hiukkasten pääsyn moottoriin ja vähentävät myös polttoaineen kulutusta. Likaiset suodattimet saattavat kasvattaa polttoaineen kulutusta jopa 5 % suodatinta kohti, joten suodattimet kannattaa vaihtaa välittömästi, kun ne ovat saavuttaneet enimmäiskäyttöikänsä.

Lue lisää suodattimista

 

VOITELUAINEET, JÄÄHDYTYSAINEET JA RASVAT

Jokainen tarjoamamme voiteluaine on John Deeren asiantuntevien insinöörien kehittämä ja optimoitu raskaaseen käyttöön. Tuotteemme eivät pelkästään tehosta traktorisi suorituskykyä vaan suojaavat sitä kulumiselta pidentäen sijoituksesi käyttöikää. Lisäksi se auttaa huoltokustannuksen alentamisessa, koska huolto- ja tyhjennysvälit pitenevät.

 1. Hydrauli- ja vaihteistoöljy
 2. Vaihteistoöljy
 3. Rasvat
 4. Jäähdytysneste
 5. Moottoriöljy

Plus-50 II on kehittynyt moottoriöljy, joka on suunniteltu öljyntyhjennysvälien pidentämiseen, jolloin moottorin käyttöikä pitenee ja  dieselmoottoreiden suorituskyky ja suojaus paranevat, mukaan lukien vähäpäästöiset moottorit (Stage III B/ Stage IV).

Hy-Gard on traktorivaihteistojen yleisöljy (UTTO). Se on erityisesti kehitetty suojaamaan John Deeren vaihteistoja, märkälevykytkimiä, märkäjarruja ja hydrauliikkaa. Hy-Gard on laajasti testattu sekä ennen sen kehittämistä että sen kehittämisen jälkeen niin, että se ylittää JDM J20C -vähimmäisstandardin.

Cool-gard II on ihanteellinen jäähdytysaine korroosiosuojaksi, ja se sopii käytettäväksi sekä kesällä että talvella. Se suojaa jäähdytysjärjestelmääsi jopa 6 vuotta tai 6000 käyttötuntia.

Suojaa laitteitasi – suojaa sijoituksiasi alkuperäisillä John Deere -voiteluaineilla.

AKUT

John Deere. Alkuperäisten varaosien käyttö kannattaa.

Tiedämme, että akkujesi on täytettävä tehtävänsä ja että niiden on oltava tehokkaita myös ankarissa olosuhteissa. Siksi John Deere -akut on valmistettu erittäin korkeiden standardien mukaan, ja niille on suoritettu ankarat testit niin, että ne vastaavat tiukkoihin koneidemme asettamiin vaatimuksiin

StrongBox-akut – erinomainen tekniikka kohtaa erikoiskäyttökohteiden vaatimukset.

Jos tavoitteena on laatu, suorituskyky ja luotettavuus, erityisesti vaikeissa maasto-olosuhteissa, StrongBox-akut ovat oikea valinta. Niiden suorituskyky on tavallista parempi, koska ne on valmistettu laadukkaista materiaaleista tekniikan huipputietämyksen mukaan vaativia käyttöolosuhteita varten.

Lupaamme akuistamme seuraavaa

 • Vastaavat John Deere -vaatimuksia ja -laatustandardeja
 • Ylivoimainen käynnistysteho myös äärimmäisissä käyttöolosuhteissa
 • Kestävät erittäin hyvän tärinää
 • Erinomainen latauksen ja purkamisen sietokyky myös moottorin ollessa sammutettuna
 • Parempi energiantuotto

MAALIT JA KEMIKAALIT

Ulkonäkö ei ole kaikki kaikessa – mutta mitä paremmin huolehdit John Deere -koneistasi, sitä paremmin niiden arvo säilyy. Tarvitsetpa pyyhkimiä, puhdistusspraytä, vaativien kohteiden liuottimia tai maaleja, meillä on täydellinen valikoima tuotteita, joilla voit pitää John Deere -koneesi hyvännäköisenä ja uudenveroisena.

Jopa maalimme työskentelevät ahkerasti

Oletko harkinnut John Deere -koneesi ulkonäön parantamista tai uudelleen maalaamista? Kukaan muu ei valmista vihreää ja keltaista yhtä hyvin kuin me – vain John Deere -maalit on valmistettu alkuperäisen, tehtaalla käytetyn reseptin mukaan. Täydellistä väriä varten luota ainoastaan alkuperäisiin John Deere -maaleihin. Muut jäävät kateudesta vihreiksi. Tai keltaisiksi.

Älä ota riskiä

Älä ota riskiä

Suojaa laitteesi aidoilla osilla, jotka on suunniteltu ja valmistettu tuottamaan paras mahdollinen suorituskyky. Osamme ylläpitävät koneesi suorituskykyä ja niillä on takanaan nimemme tuki.