Tampereen henkilöstöä 2017

Avoimet työpaikat

Elämme nopeasti kehittyvässä maailmassa. Juuri sen vuoksi investoimme henkilöstömme osaamiseen sekä uuden teknologian kehittämiseen enemmän kuin koskaan aiemmin historiamme aikana. Tarjoamamme mahdollisuudet avaavat erinomaisen tien kansainväliseen työyhteisöön, joka on valmis kohtaamaan haasteet uusinta teknologiaa käyttäen. Meillä on tilaa kaltaisellesi henkilölle, jos sinusta tuntuu, että pystyt menestymään ja viemään asioita määrätietoisesti eteenpäin.

SÄHKÖSUUNNITTELIJA

NäytäPiilota

Sähkösuunnittelija Tampereelle

Haemme Tampereelle sähkösuunnittelijaa metsäkoneiden sähkösuunnittelutehtäviin.

Pääset kuormatraktoreiden ja harvestereiden sähköjärjestelmien parissa mielenkiintoisiin ja haasteellisiin työtehtäviin. Toimit tiiviissä yhteistyössä suunnittelun sähkö-, hydrauliikka-, automaatio-, mekaniikka- ja testaustiimien kanssa. Tarjoamme käyttöösi nykyaikaiset ja monipuoliset suunnitteluohjelmistot dynaamisessa ja kansainvälisessä organisaatiossa. Tässä tehtävässä menestyminen ei vaadi kattavaa kokemusta liikkuvien koneiden maailmasta - oikealla motivaatiolla, innolla ja mielenkiinnolla on tärkeämpi merkitys.

Koneidemme sähköjärjestelmät edustavat liikkuvien työkoneiden huipputeknologiaa. Koska metsäkoneiden työskentelyolosuhteet ovat haastavat ja käyttöaste korkea, luotettavuuden merkitys on erittäin suuri.

Pääasiallisia työtehtäviäsi ovat

 • vastaaminen omalla osa-alueellasi metsäkoneiden uustuote- ja ylläpitosuunnittelun sähköjärjestelmien tuotekehityksestä
 • virtapiiri- ja johdinsarjasuunnittelu sekä työn dokumentointi
 • ongelmatilanteissa juurisyiden ja ratkaisuvaihtoehtojen etsiminen yhdessä komponenttitoimittajien, tuotetuen, laatu- ja testausorganisaation kanssa
 • vastuullasi olevien prototyyppikoneiden tukeminen myös kentällä.

Tehtävän menestyksekäs hoitaminen edellyttää seuraavia ominaisuuksia ja valmiuksia

 • sähköinsinöörin koulutus (insinööri tai diplomi-insinööri)
 • oma-aloitteisuutta ja aktiivisuutta
 • halua kehittyä oman alan asiantuntijaksi
 • vastuunkantoa omalla teknisellä osa-alueella
 • halua pukea haalarit päälle ja osallistua käytännönläheisiin työtehtäviin
 • ongelmaratkaisukykyä
 • matkustushalukkuutta (matkapäiviä n.20 pv/v)
 • tiimityövalmiutta
 • joustavuutta sekä halua onnistua ja menestyä ryhmän jäsenenä
 • hyvää suullista ja kirjallista englannin kielen taitoa.

Lisätietoja tehtävästä antaa suunnittelupäällikkö Teemu Laakkonen, puh. 040 835 1743, LaakkonenTeemu@JohnDeere.com.

Jätä hakemuksesi viimeistään 14.5.2018 John Deere'n työpaikkahakuun.

METSÄKONEASENTAJA Taavetin asiakaspalvelukeskukseen

Näytä Piilota

Metsäkoneasentaja Taavettiin

Haemme Taavetin asiakaspalvelukeskuksen huoltokorjaamolle

METSÄKONEASENTAJAA.

Asentajana tulet olemaan osa paikallista korjaamotiimiä ja vastaat omalta osaltasi asiakaspalvelusta. Päätoimenkuvaasi kuuluvat metsäkoneiden määräaikaishuollot, vianhaku- ja korjaustehtävät sekä konevarustelutehtävät.

Sinulla on kokemusta metsäkoneiden tai muun raskaan kaluston huoltamisesta ja korjaamisesta. Sinulla on töiden suorittamisen vaatima peruskoulutus, minkä lisäksi sinulla tulee olla perustasoinen IT-osaaminen. Tehtävä edellyttää vähintään B-luokan ajokorttia, matkustusvalmiutta sekä joustavuutta työaikojen suhteen.

Lisätietoja tehtävästä antaa Rauno Kohonen puh. 040 5138 038. Lähetä hakemuksesi viimeistään 30.4.2018 sähköpostilla osoitteeseen KohonenRaunoA@JohnDeere.com.

Kuinka haen töihin John Deere Forestry Oy:öön

Alla olevan linkin avulla pääset Avoimet työpaikat -sivustolle. Kirjaudu sisään omalla käyttäjätunnuksellasi ja salasanalla, jos löydät sinua kiinnostavan työpaikan. Sinun on Vastuulinen kesäduunirekisteröidyttävä, ellei sinulla vielä ole käyttäjätunnusta. Samalle sivustolle voit jättää myös avoimen hakemuksesi (hakijaprofiili) , ellei siellä satu olemaan sinua kiinnostavaa avointa työpaikkaa. Lisäksi voit asettaa työpaikkavahdin, jolloin saat tiedon yrityksessämme avoimeksi tulleista sinua kiinnostavista työpaikoista.

Joensuun tehtaan esittely

Toni Mäenharju, koneasentaja

John Deere - Enemmän kuin kone