Tampereen henkilöstöä 2017

Avoimet työpaikat

Elämme nopeasti kehittyvässä maailmassa. Juuri sen vuoksi investoimme henkilöstömme osaamiseen sekä uuden teknologian kehittämiseen enemmän kuin koskaan aiemmin historiamme aikana. Tarjoamamme mahdollisuudet avaavat erinomaisen tien kansainväliseen työyhteisöön, joka on valmis kohtaamaan haasteet uusinta teknologiaa käyttäen. Meillä on tilaa kaltaisellesi henkilölle, jos sinusta tuntuu, että pystyt menestymään ja viemään asioita määrätietoisesti eteenpäin.

Kuinka haen töihin John Deere Forestry Oy:öön

Alla olevan linkin avulla pääset Avoimet työpaikat -sivustolle. Kirjaudu sisään omalla käyttäjätunnuksellasi ja salasanalla, jos löydät sinua kiinnostavan työpaikan. Sinun on rekisteröidyttävä, ellei sinulla vielä ole käyttäjätunnusta. Samalle sivustolle voit jättää myös avoimen hakemuksesi (hakijaprofiili) , ellei siellä satu olemaan sinua kiinnostavaa avointa työpaikkaa. Lisäksi voit asettaa työpaikkavahdin, jolloin saat tiedon yrityksessämme avoimeksi tulleista sinua kiinnostavista työpaikoista.

AVOIMIA TYÖPAIKKOJA JOENSUUN TEHTAALLA

LEVYSEPPÄHITSAAJIA

Levyseppähitsaajan työ on metsäkoneen runkojen, kuormainkomponenttien ja kuormatilojen kasaamista, hitsaustyötä ja viimeistelyä metsäkonetehtaallamme Joensuussa.

Vaatimukset hakijalta

  • Toisen asteen tekninen koulutus soveltuvasta koulutusohjelmasta
  • Kokemusta mig/mag ja tig hitsauksesta (hitsaus)
  • Soveltuvuus 3-vuorotyöhön

Arvostamme lisäksi

  • Tiimityötaitoa
  • Reipasta työotetta ja oma-aloitteisuutta
  • Hitsausohjeiden (WPS) tuntemusta
  • Työkokemusta tuotannon tehtävistä

Lisätietoja tehtävästä antavat Kimmo Mäkelä, puh. 040 357 1834, ja Kalle Kettunen, puh. 040 148 7811. Lähetä hakemuksesi sähköpostitse viimeistään 24.9.2017 osoitteeseen MakelaKimmo@JohnDeere.com.

Huomioithan, että haastatteluja tehdään mahdollisesti jo ennen hakuajan päättymistä.