Markkinointiyhteistyö   19.3.2019

John Deere Forestry Oy:n Suomen jälleenmyynti ja Gradia Jämsä Metsäala ovat sopineet markkinointiyhteistyöstä.

Yhteistyön tarkoituksena on nostaa metsäalan tunnettuutta ja arvostusta nykyisille ja tuleville metsäkonealan opiskelijoille. Yhteistyöllä pyritään varmistamaan tulevaisuudessa riittävä määrä asentajia John Deere Forestry Oy:n toimipisteisiin eri puolilla Suomea sekä tehtaalle Joensuussa. John Deere Forestry Oy tarjoaa myös harjoittelupaikat asentajille opiskelun aikana.

”Metsäkoneasentajan työ muuttuu koneiden tuotekehityksen mukana. Huolto-, korjaus ja varustelutoimintojen lisäksi asentajan työhön kuuluvat ohjelmistopäivitykset ja vikadiagnostiikka tietokoneen avulla. John Deere on kansainvälinen yhtiö ja pätevän asentajan urapolulle avautuu mahdollisuuksia myös kansainvälisesti”, kertoo John Deere Forestryn jälkimarkkinapäällikkö Marko Niemi.

”Yhteistyö metsäkoneita valmistavan yrityksen kanssa lisää mahdollisuuksiamme koulutuksen monimuotoisuudessa. Jatkuva haku metsäkoneasentajan koulutukseen avautuu 1.4.2019”, kertoo Gradia Jämsä Metsäalan opettaja Riitta Pellinen.

John Deeren Forestry Oy:n Suomen jälleenmyynti ja Gradia Jämsä Metsäala sopivat markkinointiyhteistyöstä perjantaina 15.3.2019.

Kuva: Gradia Jämsä Metsäala

Opiskelijat vasemmalta: Kalle Ylätalo, Janus Veckman, Markus Nisula

Opiskelijat vasemmalta: Kalle Ylätalo, Janus Veckman, Markus Nisula

Lisätietoja:

Marko Niemi
Jälkimarkkinapäällikkö
John Deere Forestry Oy
NiemiMarko@johndeere.com
040 547 0775

Riitta Pellinen
Opettaja
Gradia Metsäala Jämsä
Riitta.Pellinen@gradia.fi
040 341 4418