Lehdistötiedote   2. maaliskuuta 2023

John Deere päivittää täsmäviljelyteknologiaa

Uusi John Deere G5 -näyttöperhe

John Deeren täysin uusi G5-näyttöperhe tarjoaa uusinta tekniikkaa suoraan asiakkaille.

John Deere on tarjonnut monta vuotta luotettavaa ja tehokasta täsmäviljelyteknologiaa. Kehittyneen laitteiston kaikki oleelliset osat päivitetään vuonna 2023 tulevaisuutta silmällä pitäen. Tärkeitä komponentteja ovat täysin uusi John Deere G5-näyttöperhe ja uusi JDLinkTM M -modeemi. Nämä päivitykset nopeuttavat ja tehostavat John Deere täsmäviljelyteknologiaa sekä tekevät sen edullisemmaksi jokaiselle viljelijälle ja urakoitsijalle.

Uusi John Deere G5 -näyttöperhe

John Deeren täysin uusi G5-näyttöperhe tarjoaa uusinta tekniikkaa suoraan asiakkaille. Teräväpiirtoinen resoluutio, lisämuisti ja suurempi suoritusteho tekevät G5-monitorista yhden tehokkaimmista näytöistä. Mallisto käsittää kaksi siirrettävää versiota, joita voidaan käyttää kaikissa merkeissä, kaksi integroitua monitoria tiettyihin John Deere -koneisiin ja kaksoinäyttövaihtoehdon. G5-näyttö on kooltaan 10,1 tuumaa ja G5Plus 12,8 tuumaa, toisin sanoen G5-näyttöperhe tarjoaa jopa 33 % enemmän tilaa kartoille ja tiedoille kuin edeltäjämallit. Kumpikin siirrettävä näyttö on lisäksi on vesisuojattu (IP65). John Deere G5Plusin mukana tulevat vakiona AutoTrac™ ja osiohallinta. Täysi AEF ISOBUS -yhteensopivuus säilyy tietenkin.

Kaikissa G5-näytöissä on 4. sukupolven näytöistä tuttu ja luotettava käyttöliittymä. Modernin teknologian ja tutun käyttöliittymän yhdistelmä lisää tehokkuutta heti, sillä pitkää uudelleen opettelua ei tarvita. Kehittyneiden ominaisuuksien käyttöoikeusohjelma on uusi, toisin sanoen viljelijät ja urakoitsijat maksavat vain tarvitsemastaan, ja aloituskustannukset ovat pienemmät. Säännöllisiä ohjelmistopäivityksiä kehitetään. Niillä varmistetaan, että G5-näyttöperhe on jo valmis tulevaisuutta silmällä pitäen.

G5Plus-yleisnäyttö ja G5-yleisnäyttö tulevat tilattaviksi myöhemmin tänä vuonna. G5Plus CommandCenterTM ja G5 CommandCenterTM tulevat saataville John Deere -koneisiin mallivuodesta 2024.

Uusi John Deere G5 -näyttöperhe

Uusi John Deere JDLinkTM M- ja R -modeemi

Viljelijät ja urakoitsijat, joka omistavat eri merkkisiä koneita, voivat edelleen hyötyä koneiden ja pilven välisestä yhteydestä. Uusi JDLinkTM M -modeemi on tutun JDLinkTM R -modeemin edullinen vaihtoehto. JDLinkTM M -modeemi on plug and play -ratkaisu, joten erimerkkiset koneet voidaan varustaa helposti. JDLinkTM M- ja R -modeemit ovat yhteensopivia SAE J1939 -protokollan kanssa ja voivat käsitellä yli 14 tietopistettä eri konemerkeistä. Tämä yhteensopivuus mahdollistaa koko kaluston hallinnan samassa portaalissa: John Deere Operations CenterTM.

John Deere StarFireTM 7000

John Deere StarFireTM 7000 lanseerattiin viime vuonna yhdessä uuden StarFire™ RTK-signaalin kanssa. RTK:n tarkkuus on 2,5 cm ja tahdistumisaika alle 8 minuuttia, joten StarFireTM RTK-signaali on erittäin houkutteleva tapa siirtyä RTK:hon. John Deere StarFireTM 7000:n yhdistettävyys on vielä parempi kuin edellisten sukupolvien, sillä Galileo- ja Beidou-satelliittisignaalit on lisätty. John Deere StarFireTM 7000 -vastaanottimia voi nyt tilata, ja niiden toimitukset alkavat nyt.

StarFire 7000

John Deere Operations CenterTM

JDLinkTM on maksuton kaksisuuntainen yhteys, jolla viljelykasvitiedot ja koneen tiedot lähetetään automaattisesti John Deere Operations Centeriin™. Operations Centeriä parannetaan jatkuvilla päivityksillä ja sovitetaan tuleviin tarpeisiin. Se on edelleen saatavana maksuttomasti mobiililaitteisiin ja verkossa.

John Deere täsmäviljelyteknologian uudet oleelliset osat tekevät asiakkaiden älykkään viljelyn vaivattomammaksi. Se on yhä helppokäyttöisempää, automatisoitua ja jo nyt saumatonta. Kaikki ominaisuudet sekä paikallisen jälleenmyyjän palvelu ja asiantuntemus lisäävät viljelijöiden ja urakoitsijoiden liiketoiminnan tuottavuutta, kannattavuutta ja kestävyyttä.

 

Alke Hedemann

Public Relations Specialist

Impexstraße 3 • 69190 Walldorf • Saksa
+49 160 93326553
HedemannAlkeM@JohnDeere.com