/ / Työpaikat

Työpaikat

Please select Image for Hero Image Gallery 1,Flash or Youtube.

John Deere etsii jatkuvasti palvelukseensa ammattitaitoisia, motivoituneita henkilöitä, jotka työpanoksellaan vaikuttavat yhtiömme menestymiseen yhtenä maailman eturivin yrityksistä.

 

John Deere'ssä työntekijälle avautuu ainutlaatuinen mahdollisuus työskennellä kansainvälisessä ilmapiirissä, oppia uutta, kouluttautua ja kehittyä. John Deere'n palveluksessa työskentelee yli 57.000 henkilöä 36 maassa. Yli 175 vuoden ajan yhtiömme on palvellut asiakkaita, joiden sidos maahan - maatalouteen ja metsään - on vahva. Liiketoimintamme on kasvanut vuosi vuodelta erittäin korkealuokkaisen tuotevalikoimamme ja vahvan taloudellisen asemamme ansiosta. Ja parhaat vuotemme ovat vielä edessä!
Miksi John Deere?

Miksi John Deere?

Ponnisteletko määrätietoisesti kohti asetettua päämäärää, kukoistatko luovassa ympäristössä ja tiimityössä, elätkö ongelmanratkaisusta? Juuri tämänkaltaisia ihmisiä tarvitsemme. Meillä työpanostasi, kokemustasi ja mielipiteitäsi arvostetaan ja niistä palkitaan kilpailukykyisesti.

  Lue tästä, miksi sinun pitäisi valita John Deere.
  John Deere työnantajana

  Töissä John Deere'llä

  Meillä kaikilla on erilaisia uratavoitteita ja John Deere’llä on paljon mahdollisuuksia sinun tavoitteidesi toteuttamiseen. Eri osastoillamme suunnitellaan, valmistetaan, markkinoidaan ja tuetaan laadukkaita koneitamme ja palveluitamme maailmanlaajuisesti.

   Tutustu eri osastoihimme ja tartu tarjoukseen.
   Ammattilaiset

   Ammattilaiset

   Käytä kokemustasi ja tartu tilaisuuteen John Deere’llä. Voimme tarjota erilaisia tekniikkaan, markkinointiin ja tukitoimintoihin liittyviä uramahdollisuuksia eri puolilla maailmaa.

    Lue lisää
    Vastavalmistuneet

    Uraansa aloittavat

    Sovella tietojasi käytäntöön ja aloita työurasi John Deere'llä. Tarjoamme sinulle monipuolisia, vastuullisia tehtäviä kansainvälisessä työskentely-ympäristössä.

     Lue lisää mahdollisuuksista
     Opiskelijat ja harjoittelu

     Opiskelijat ja harjoittelu

     Tarjoamamme työharjoittelupaikat antavat hienon mahdollisuuden osaamisesi kehittämiseen.

      Lue lisää harjoittelupaikoista