/ / / John Deere'n edut

John Deere'n edut

John Deere'n edut: Kokeiltu + testattu

Dieselin hapetuskatalyytti/Dieselin hiukkassuodatin John Deere Power Systems on yksi maailman muutamista pelkästään työkoneiden moottoreita valmistavista yhtiöistä. Tämän erikoistumisen ansiosta John Deere'llä on syvää asiantuntemusta, jonka tuloksena syntyvät moottorit kestävät äärimmäisiä olosuhteita kuten tärinää, lämpötilan vaihteluita ja työkierrosten vaihteluita. Ja koska rakennamme myös metsäkoneita, maarakennuskoneita ja maatalouskoneita, meillä on myös merkittävää kokemusta moottorin, voimansiirron, jäähdytysjärjestelmien ja hallintalaitteiden liittämisestä yhteen suorityskykyiseksi ja tehokkaaksi kokonaisuudeksi. 

Katso animaatio


Testattu
John Deere oli ensimmäinen valmistaja, joka liitti yhteen jäähdytetyn EGR-järjestelmän ja VGT:n maastokäytössä. Uusi pakokaasusuodatin suunniteltiin myös erityisesti täyttämään maastosovellusten korkeat vaatimukset ja sitä käytetään jo tuhansia ja taas tuhansia kertoja autoteollisuudessa. Pakokaasusuodattimella voidaan myös korvata äänenvaimennin useissa sovelluksissa.

Yksinkertainen
Ei ureaa. Selektiiviseen katalyyttiseen pelkistykseen (Selective Catalytic Reduction, SCR) perustuvat ratkaisut ruiskuttavat nestemäistä ureaa pakokaasuvirtaan typpioksidien vähentämiseksi. Tämä vaatii ajoneuvoon erillisen säiliön, kehittyneen urean ruiskutusjärjestelmän sekä suojatun diagnostiikan. Koska urea jäätyy, säiliö ja jakelulinjat vaativat lämmitysjärjestelmän.

Tehokkaampi
Nykyiset III A -vaiheen John Deere PowerTech -moottorit ovat jo saavuttaneet erinomaisen polttoainetalouden innovatiivisella GreenEfficiency-teknologialla. Ne optimoivat myös kylmäkäynnistyksen, kytkentävasteen, lisätehon, vääntöhuiput ja alhaisten nopeuksien vääntövoiman. III B -vaiheen PowerTech-moottorit parantavat edelleen tätä vahvaa suorituskykyä ja polttoainetaloutta.

Yhteensovitettu
Me John Deere'llä suunnittelemme, rakennamme ja huollamme moottorit ja muut ajoneuvojärjestelmät parhaan suorituskyvyn, käyttömukavuuden, polttoainetalouden ja arvon saavuttamiseksi. Lisäksi John Deere'llä on useita täydentäviä järjestelmiä, joiden avulla työskentely koneilla on tehokasta ja mukavaa. Voit luottaa siihen, että komponentit toimivat yhdessä, koska ne on suunniteltu rinnakkain ja valmistaja auttaa asiakasta onnistumaan yli 170 vuoden kokemuksella.

Asiantunteva asiakastuki
Yli 1.800 huoltopistettä ympäri Eurooppaa takaavat sen, että et ole koskaan kovin kaukana asiantuntijan avusta ja neuvoista. Myös varaosat ovat lähellä useissa eri puolille Eurooppaa keskitetyissä varaosavarastoissa. John Deere'n huoltohenkilökunta ja sopimuskumppanit ovat osaavia ammattilaisia, joilla on viimeisin tieto kehittyvistä teknologioista ja huoltotekniikoista.