/ / / Takuu

Takuu

Takuukäytännöt


Takuuosasto käsittelee takuuanomukset ja tekee takuuhyvitykset. Takuuosasto myös koordinoi tuoteparannusohjelmien toteutuksen.

Normaali tuotetakuu on uudelle metsäkoneelle kaksitoista kuukautta tai 2000 tuntia (riippuu siitä, kumpi saavutetaan ensin). Takuu on käytännössä lupaus siitä, ettei koneissa oikein käytettyinä ja huollettuina ole virheellisestä materiaalista tai työstä johtuvia vikoja. Koneille myönnetään lisäksi 36 kuukauden tai 10.000 tunnin runkotakuu, joka koskee etu- ja takarungon hitsattuja rakenteita. Takuu alkaa koneen toimituspäivästä alkuperäiselle asiakkaalle.

Takuu astuu voimaan, kun määräysten mukaiset luovutustarkastukset on tehty ja asiakkaan allekirjoittama takuuilmoituslomake on toimitettu John Deere'lle.

Takuu on voimassa edellyttäen, että kone huolletaan koko takuun ajan käyttöohjekirjassa mainittujen määräaikaishuoltojen mukaisesti John Deere'n valtuuttamassa huoltokorjaamossa.

 

Alkuperäisille John Deere -varaosille myönnämme 6 kk varaosatakuun. Reman-komponenteille myönnetään 12 kk varaosatakuu, kun niiden asennuksen on tehnyt valtuutettu John Deere -huoltokorjaamo.


Kysymyksiä takuista

Jos haluat kysyä lisää takuuehdoista, reklamoida jotakin tai kysyä hyvityslaskuista, ota yhteyttä takuukäsittelijä Raija Linneen.  Linnen tavoittaa numerosta 020 584 6516.

katso lisätietoja

Katso myös lisätietoja jatkoturvasta.

Jatkoturva