XUV865RCross-Over-hyötyajoneuvot

  • Dieselmoottori
  • 4-veto
  • Täysi erillisjousitus
  • Tehostettu ohjaus: Vakio
  • Tieliikennevarustus*
  • Istuinmäärä: 3 (vain maasto, 2 istuinta maantiekäytössä)
  • Lämmitys ja ilmastointi
PAIKKAMERKKI VAIHT TEKSTI

Niin mukavaa kuin työ voi olla

XUV865R on John Deeren tuoteperheen mukavin Gator. Siinä yhdistyvät XUV835M- ja XUV865M-monikäyttöajonevojen huomattava suorituskyky ja niin laaja valikoima mukavuutta entisestään parantavia lisäominaisuuksia, että työtä tuskin malttaa lopettaa.

Kohokohdat

XUV865R, kenttäkuva, täyskuva, takanäkymä suorassa kulmassa

Tee työsi mukavasti

Vakio-ominaisuuksiin kuuluvat autoista tutut istuimet, helppokäyttöiset ovien kahvat ja täysin avattava tuulilasi, lämmitys-, tuuletus- ja ilmastointijärjestelmä. Tyylikäs katto ohjaa veden katon sivuille ja etu-/takavalot ovat suojassa katon reunuksen alla.

XUV865R, kenttäkuva, yksityiskohtakuva, nahkasisustus

Tuoretta tyyliä

R-sisustusvaihtoehto tarjoaa runsaasti lisävarusteita ohjaamoosi nahanvärisistä sisäpaneeleista lisälaitteiden sähköpistokkeisiin sekä lämmitys-, tuuletus- ja ilmastointijärjestelmän. Pakettiin sisältyvät myös nahanväriset kangasistuimet 40/60, A- ja B-pilarien verhoilut, taka- ja ovipaneelien verhoilut, taustapeili, LED-ajo- ja kaukovalot, sisävalo, aurinkosuojat sekä tuulilasinpyyhin ja -pesuri.

XUV865R, kenttäkuva, yksityiskohtakuva, ilmanvaihto ja ilmastointi (HVAC)

Ihanteellinen työlämpötila

Neljä säädettävää kojelautatuuletinta, kolme ilmavirtauksen tapaa ja kolme eri tuuletusnopeutta: tehokas lämmitys-, tuuletus- ja ilmastointijärjestelmä pitää työskentelylämpötilan sopivana vuoden ympäri. Sekä kuljettajan että matkustajien on helppo käyttää autoista tuttuja, keskellä kojelautaa sijaitsevia säätimiä.

John Deere Dealership

Etsi lähin jälleenmyyjäsi

Etsi John Deere -jälleenmyyjäsi