TRAKTORIT LEHMIEN HOITOON

Maitotuotteiden saaminen pöytiimme alkaa sinun sitoutumisestasi lehmien terveyteen ja terveelliseen maitoon. 5E-traktorien monipuolinen tehokkuus auttaa pitämään tavoittelemasi laadun ja tehokkuuden korkeina.
TÄYSI OHJAAMO, ISO NÄKYMÄ – SINUN ON NÄHTÄVÄ KAIKKIALLE JA KÄSITELTÄVÄ TEHOKKAASTI PALJON TEHTÄVIÄ TILALLA – HYVÄT NÄKYMÄT OHJAAMOSTA JA HALLINTALAITTEIDEN JA MITTARIEN ERGONOMINEN SIJOITTELU HELPOTTAVAT TYÖSKENTELYÄ.

TEHOKAS, PUHDAS, SUORITUSKYKYINEN

5E-traktori tuottaa puhdasta tehoa, jota tarvitset maitotilan monissa kuormain- ja kuljetustehtävissä. Diesel Only -moottorin suuripaineinen yhteispaineruiskutus ja sähköinen ohjaus tuottavat moottorin ominaiskierrosluvuksi matalan 2 100, joka pitää polttoaineenkulutuksen hallinnassa, tuottaa tehokkaan vääntömomentin ja täyttää Stage V -päästövaatimukset.
PÄIVÄSI SISÄLTÄÄ PALJON LIIKETTÄ EDESTAKAISIN – PIDÄT 12/12 TAI 24/14 POWRREVERSER™-VAIHTEISTOJEMME VAPAUDESTA ILMAN KYTKINTÄ, NOPEUKSISTA JOKA KÄYTTÖÖN JA SUUNNANVAIHDOSTA PYSÄHTYMÄTTÄ VIVUN SUORALLA LIIKKEELLÄ.

VOIMAKAS

Kuormaimella on paljon käyttöä maitotilalla – sitä varten tarvitset tehokkaan hydrauliikan. 5E-sarjan avoin keskushydraulijärjestelmä, jossa on kaksi pumppua, tuottaa virtauksen 66 l/min ja on tunnettu luotettavuudestaan. Lisävarusteena on saatavana myös kaksi ulosottoventtiiliä ja parannettu voimanottomme 540/540E.
5E-TRAKTORIT RAKENNETAAN MAITOTILAN MONIIN KUORMAINTA VAATIVIIN TÖIHIN – TRAKTORIEN LYHYT AKSELIVÄLI MAHDOLLISTAA ERINOMAISEN OHJATTAVUUDEN JA POIKKEUKSELLISEN PIENEN KÄÄNTÖSÄTEEN.

"Innokkuutesi ja sitoutuminen päivittäiseen työhösi inspiroi meitä. Siksi me rakensimme traktorin, joka toimii niin kuin sinäkin. Se on meidän tapamme sanoa: Kiitos kaikesta, mitä teet!"

5E-SARJA

5E-SARJA

Lisätietoja