MONIALAISET TILAT: YKSI TRAKTORI KAIKKIIN TÖIHIN

Monet erilaiset tuotteet, joita toimitat pöytiimme, auttamat meitä elämään tasapainoisesti ja terveellisesti. Valitse 5E-traktorien monipuolinen suorituskyky, joka auttaa selviämään päivän lukuisista tehtävistä.
PALJON TILAA, TÄYSI HALLINTA – SAATAT VAIHTAA USEIN TEHTÄVÄSTÄ TOINEN, MUTTA HALLITSET NE AINA TÄYSIN, SILLÄ HALLINTALAITTEET JA MITTARIT ON SUUNNITELTU MAKSIMOIMAAN TEHOKKUUS.

PUHDASTA, TEHOKASTA SUORITUSKYKYÄ

5E-traktori tuottaa puhdasta tehoa, jota tarvitset sekatilan monissa kuormain- ja kuljetustehtävissä. Diesel Only -moottorin suuripaineinen yhteispaineruiskutus ja sähköinen ohjaus tuottavat moottorin ominaiskierrosluvuksi matalan 2 100, joka pitää polttoaineenkulutuksen hallinnassa, tuottaa tehokkaan vääntömomentin ja täyttää Stage V -päästövaatimukset.
PALJON EDESTAKAISIN AJOA KUORMAINTYÖSSÄ? PIDÄT VARMASTI 12/12 TAI 24/14 POWRREVERSER™-VAIHTEISTOJEMME VAPAUDESTA ILMAN KYTKINTÄ, NOPEUKSISTA MONIN TARKOITUKSIIN JA SUUNNANVAIHDOSTA PYSÄHTYMÄTTÄ VIVUN SUORALLA LIIKKEELLÄ.

VOIMAKAS

Kuormaintehtäviä on yhtä paljon erilaisia kuin päivällä on pituutta – tarvitset hydrauliikan, joka on tehtävien tasalla. 5E-sarjan avoin keskushydraulijärjestelmä, jossa on kaksi pumppua, tuottaa virtauksen 66 l/min ja on tunnettu luotettavuudestaan. Lisävarusteena on saatavana myös kaksi ulosottoventtiiliä ja parannettu voimanottomme 540/540E.
5E-TRAKTORIT RAKENNETAAN ELÄMÄSI MONIIN KUORMAINTA VAATIVIIN TÖIHIN – TRAKTORIEN LYHYT AKSELIVÄLI MAHDOLLISTAA ERINOMAISEN OHJATTAVUUDEN JA POIKKEUKSELLISEN PIENEN KÄÄNTÖSÄTEEN.

"Innokkuutesi ja sitoutuminen päivittäiseen työhösi inspiroi meitä. Siksi me rakensimme traktorin, joka toimii niin kuin sinäkin. Se on meidän tapamme sanoa: Kiitos kaikesta, mitä teet!"

5E-SARJA

5E-SARJA

Lisätietoja