Alkuperäiset John Deere -akut

Sopii täydellisesti

Haluatko olla varma että valitsemasi akku vastaa koneesi tarpeita ja suorituskykyä? Valitsemalla omasi StrongBox- ja Performance-akkuvalikoimastamme varmistat että koneesi toimivat parhaalla mahdollisella tavalla, juuri siten kuin ne on suunniteltu.

StrongBox™-akut

StrongBox™-akut

Kun käyttökohteesi teknologia ja toiminta edellyttää korkeaa suorituskykyä, valintasi on StrongBox-akut. Ne sopivat täydellisesti koneeseesi. Akut ovat aina valmiiksi ladattuja, sekä täysin toiminta- ja käyttövalmiita. Ylivoimainen käynnistysteho myös äärimmäisissä käyttöolosuhteissa. Erinomainen tärinäsuojaus - pitkä käyttöikä; Erinomainen latauksen ja purkamisen sietokyky myös moottorin ollessa sammutettuna.

Käyttökohteet


Performance-akut

Performance-akut

Performance-sarjan akut sopivat täydellisesti vähemmän vaativiin käyttökohteisiin. Ne ovat Premium-tuotelinjan StrongBox-akuista edullisempi vaihtoehto. Nämä ovat hyvä vaihtoehto tavallisempiin käyttötarkoituksiin, jossa kylmäkäynnistys- ja tärinänsietovaatimukset ovat vähäisempiä. Ostat laatua, luotettavaa suunnittelua järkihintaan, sekä käynnistystehoa monenlaisiin ajoneuvoihin ja tarpeisiin.

Käyttökohteet


Teknologinen etu

Teknologinen etu

Kennotekniikkamme minimoi kennon kasvun, jolla varmistamme huomattavasti pidemmän käyttöiän. Maksimi virta varmistaa nopeamman latautumisen ja optimaalisen johtavuuden. Käynnistysteho on kirjaimellisesti parempi kun suurivirtaisimmissa paikoissa on enemmän lyijyä. Kenno valmistetaan jatkuvatoimisella tarkkuusmeitsellä, joka tekee kennon rakenteesta tukevan ja saa aktiivisen massan kiinnittymään siihen erittäin lujasti. Näin käynnistysteho on suurempi ja korroosio minimaalinen.

John Deere seat

Miksi valita John Deeren alkuperäinen akku?

Rakensimme koneen, johon asennat akun, ja siksi tiedämme selvästi, miltä täydellinen akku näyttää. Siksi valmistamme omamme, jotta saat alun perin valitsemasi laadun – ja täydellisen sopivuuden koneeseesi ja sen tarpeisiin.

Samankaltaisia aiheita

Click & Collect

Click & Collect

Osien tilaaminen on helpompaa kuin koskaan ennen. Kaikki tarvitsemasi varaosat ovat vain yhden klikkauksen päässä.

John Deere -osakuvasto

John Deere -osakuvasto

Koe uusi helppokäyttöinen osakuvastomme verkossa.