John Deere 1510G ja XI-puomi

Kuormatraktoripuomit

John Deere 1510G -kuormatraktori tekee kuormaa

Käytettävyys ja huollettavuus

Uusien taittopuomien suunnittelun lähtökohtana on ollut käytettävyyden, kestävyyden ja huollettavuuden selvä parantuminen. Kuormaimen geometriaa on parannettu siten, että noston ja taiton suhde on aiempaa tasapainoisempi. 

Taittopuomin etuosassa ei ole rei’ityksiä, kiinnikkeitä eikä muita lisäosia, jotka heikentäisivät  taittopuomia tai olisivat alttiita törmäysvaurioille. Letkut ja kaapelit ovat puomirakenteen suojassa ja letkujen reititys nosto- ja taittopuomin välillä ja jatkepaketin sisällä on uudistettu.

XI-taittopuomi pieniin ja keskikokoisiin kuormatraktoreihin

Uusi piiloletkujatkeella varustettu XI-taittopuomi tulee vaihtoehdoksi kuormakoneisiin 910G, 1010G, 1110G, 1210G ja 1510G. Puomin suurin ulottuma on 10 m. Myös vanhempien CF7- ja CF7S-kuormaimien taittopuomit voidaan korvata XI-taittopuomilla.  Vahva Indexator GV12-2S -rotaattori tulee samalla optioksi näiden taittopuomien kanssa.

Vahva ja voimakas

Taittopuomi on vahvistettu ja piiloletkujatke on aiempaa voimakkaampi. CF7S-kuormaimeen on lisäksi saatavana voimakkaampi jatke. Uuden letkureitityksen ansiosta letkut kestävät paremmin ja letkujen vaihto on helpompaa. Puomin voi myös laskea suorana kuorman päälle kuljetuksen ajaksi.

Parannettu geometria

Noston ja taiton suhde on tasapainoisempi ja kuormaimen liikeradat ovat sulavampia. Parannetun geometrian ansiosta kuormain toimii jouhevasti ja tuottavuus paranee. XI-taittopuomiin on IBC-puominohjauksen kanssa saatavana työvalo puomin alle, mikä parantaa näkyvyyttä kuormaimen kärkeen.