/ / / Suodattimet

Suodattimet

John Deere -suodattimet John Deere -suodattimet ovat välttämätön kumppani huollossa tarvittaville nesteille. Ne suojaavat todistetusti koneitasi haitallisilta hiukkasilta ja pidentävät koneiden elinikää.

Suodattimiemme laadukas suodatinmateriaali kykenee pysäyttämään jopa hiukkaset, joiden läpimitta on vain viidesosa hiuksen paksuudesta! Huomaat varmasti, että huoltovälit pitenevät ja koneen suojaus paranee.

Öljysuodattimet

John Deere -öljynsuodattimetÖljynsuodattimet
John Deere -öljynsuodattimet on varta vasten suunniteltu pysäyttämään pienet hiukkaset, kuten likahiukkaset ja muut saasteet, ennen kuin ne pääsevät häiritsemään moottorin toimintaa. Öljyn likaantuminen hidastaa töitä, mikä vähentää tuottavuutta ja lyhentää huoltovälejä. Siksi John Deere -suodattimet testataan sen varmistamiseksi, että ne pysäyttävät enemmän pölyhiukkasia kuin heikkolaatuisemmat suodattimet.

Kun valitset öljynsuodatinta, muista seuraavat asiat:
 • Jos suodattimen epäpuhtauksien pidätyskyky ei riitä, likaista öljyä alkaa päästä läpi suodattimesta jo ennen kuin suodattimen vaihtoväli on kulunut umpeen.
 • Suodattimen ohittuminen tuo moottoriin likaa, mikä aiheuttaa turhaa kulumista.

Edut:
 • Tasaiset laskokset ja suodatinmateriaalin välistys takaavat tasaisen suodatuksen ilman rakoja. Näin moottori on paremmassa suojassa.
 • Kierteinen ja puristettu keskiputki antaa tukea, jotta suodatinmateriaali ei painuisi kasaan ja päästäisi epäpuhtauksia moottoriin.
 • Kumitiivisteet saavat aikaan paremman tiivistyksen kuin kilpailevien merkkien käyttämät muovitiivisteet.

Polttonestesuodattimet

John Deere -polttonestesuodattimetPolttonestesuodattimet
Vesi on polttonesteen pahin vihollinen. Siksi John Deeren polttonestesuodattimet on suunniteltu sekä pyydystämään vesi että hylkimään sitä. Suodattimissamme on päällystetty suodatinmateriaali, joka pitää veden poissa ja estää näin ruostumista ja mikrobikasvustoa, joka voisi vahingoittaa polttonestettä ja heikentää polttoainetaloutta.

Edut:
 • Tiheät laskokset ja tasainen suodatinmateriaalin välistys varmistavat, että suodatin pyydystää veden ja pölyhiukkaset, ennen kuin ne vahingoittavat polttonestettä.
 • Päällystetyt suodatinmateriaalit hylkivät vettä ja estävät sitä päätymästä suodattimen läpi takaisin polttonesteeseen, kuten voi tapahtua päällystämättömiä materiaaleja käytettäessä.
 • Tiukka tiiviste suodatinmateriaalin ja suodattimen kotelon välillä takaa, ettei suodattamatonta likaista polttonestettä pääse moottoriin.

Ilmansuodattimet

John Deere -ilmansuodattimetIlmansuodattimet
John Deere -ilmansuodattimet ovat laadukas puolustuskeino moottoria vahingoittavia saasteita vastaan. Suodattimet vähentävät moottorin kulumista, koska ne poistavat imuilmasta pölyä, likaa ja muita saasteita. Ne ovat erittäin tehokkaita hiukkaspyydyksiä.

Edut:
 • Tasaiset laskokset ja suuri määrä suodatinmateriaalia takaavat tehokkuuden ja pitkän huoltovälin.
 • Riittävä ilmavirtaus takaa, että virtausvastus on mahdollisimman pieni, ja samalla suodatin kykenee pyydystämään enemmän likaa kuin kilpailevat ilmansuodattimet.
 • Tiukka tiiviste estää likaa ohittamasta suodatinta.

Hydrauliikkasuodattimet

John Deere -hydrauliikkasuodattimetHydrauliikkasuodattimet
Hydrauliikkasuodattimemme on suunniteltu varta vasten suojaamaan John Deeren hydrauliikkajärjestelmiä kulumiselta ja hydraulisilta paineiskuilta. Suodattimet estävät lian pääsyn järjestelmään ja estävät lietettä ja happoja vaurioittamasta konettasi.

Edut:
 • Tasaiset laskokset lisäävät liansieppauspinta-alaa ja pidentävät huoltoväliä.
 • Erittäin kuumalla liimalla tehty kiinnitys vahvistaa suodatinmateriaalia ja takaa tasaiset välit.

MUITA KIINNOSTAVIA TUOTTEITA