/ / / Voimansiirto

Voimansiirto

Reman-vaihteistot tarjoavat ensiluokkaista laatua kohtuulliseen hintaan ja ovat ihanteellinen ratkaisu koneen korjaus- ja huoltotarpeisiin. Kaikki Reman-vaihteistot testataan tietokonekontrolloiduissa koepenkeissä. Jokainen vaihteisto testataan valmistajan ohjeiden mukaan. Tuloksena on uutta vastaava tuote, jonka toimivuus on testattu. Kaikki vaihteistot uudelleenvalmistetaan John Deere'n tiukkojen laatustandardien mukaan, ja niissä käytetään viimeisimpiä tuoteparannuksia.

Reman-akselit tarjoavat kustannustehokkaan ratkaisun, kun tarvitaan akelin vaihtoa. Kaikki akselit testataan kenttäolosuhteita vastaavissa olosuhteissa jopa valmistajan vaatimuksia perusteellisemmin. Jokainen Reman-akseli testataan ja testit dokumentoidaan. Tuloksena on uutta vastaava tuote, jonka toimivuus on testattu.

Kaikki voimansiirto-osat uudelleenvalmistetaan John Deere'n tiukkojen laatustandardien mukaan ja niihin sovelletaan viimeisimpiä tuoteparannuksia.

John Deere Remanufactured -voimansiirto-osien tärkeimmät edut:

  • Vähentävät seisokkiaikaa toimitusnopeuden ansiosta.
  • Tarjoavat hinnaltaan kilpailukykyisen tuotteen.
  • Säästöä 25–30 % verrattuna uuteen osaan.
  • Korjauskustannukset ovat tiedossa alusta alkaen.
  • Vuoden takuu ilman käyttötuntirajoitusta John Deere'n valtuuttaman korjaamon asentamana.
  • John Deeren laatuvaatimusten mukainen tuote, jossa käytetään vain aitoja laitevalmistajan osia ja hyväksyttyjä uudelleenvalmistusprosesseja.

 

*Tuotteen ominaisuudet voivat muuttua. Pyydä lisätietoja paikalliselta jälleenmyyjältäsi.