/ / / Perusarvomme

Perusarvomme

Seppänä ja keksijänä aloittaneen John Deeren vuonna 1837 perustama Deere & Company on kasvanut yhdeksi maailman arvostetuimmista yrityksistä. Tähän ei päästy vahingoissa. John Deere rakensi yritystään määrätietoisesti rehellisyyden, laadun, sitoutumisen ja innovaation perustalta. Nämä arvot ovat voimassa vielä tänäänkin. Tarjoamamme laatu ja työtapamme perustuvat näihin arvoihin. Ne näkyvät myös asiakkaiden, sijoittajien ja työntekijöiden saamassa erinomaisessa palvelussa.


Toimintatapamme

Perustajan ydinarvot näkyvät työskentelyssämme joka päivä. Rehellisyys, laatu, sitoutuminen ja innovaatio eivät ole pelkästään ihanteita, ne myös toteutetaan. Kaikkialla. Nämä arvot kuvastavat toimintaamme, ja ne sisältyvät kaikkiin tarjoamiimme tuotteisiin, palveluihin ja tilaisuuksiin.

 

John Deere ymmärtää monipuolisen henkilöstön, jälleenmyyjäorganisaation ja alihankkijoiden arvon. Ylläpidämme sallivaa ilmapiiriä, jossa monipuolisuutta arvostetaan. Tämä käytäntö ulottuu kaikkiin osakkaisiin työntekijöistä jälleenmyyjiin ja toimittajiin.

Toimipisteet

Yritys on maailmanlaajuinen. Siellä missä työskennellään maa- ja metsätalouden parissa, siellä on myös John Deere.


Tarjonta

Yrityksen perustaja tunnettiin parhaiten työstään ensimmäisen kaupallisesti menestyneen auran parissa. Tänäänkin meidät tunnetaan kenties parhaiten laadukkaista maatalous- ja metsäkoneista sekä nurmenhoitolaitteista. Yrityksemme on todellakin maailman johtava maatalouslaitteiden valmistaja. Sama koskee metsäkoneita. Olemme merkittävä toimija myös rakennusalan laitteiden parissa. Lisäksi John Deere Financial on yksi suurimmista laitteiden rahoitusyrityksistä. Ei hullumpi saavutus sepän pajasta alkaneelle pienyritykselle.


Odotuksia

John Deereltä odotetaan tinkimätöntä etiikkaa, tarkkaa säädösten noudattamista sekä pyrkimystä kehittää ja edistää julkisen päätöksenteon reiluutta. Nämä odotukset täytetään.

 

John Deere tarjoaa asiakkailleen, työntekijöilleen, jälleenmyyjilleen ja toimittajilleen joustavan toimintaympäristön, jossa monipuolisuus saa kukoistaa.