/ / / / John Deere 175. syntymäpäivä

John Deere 175. syntymäpäivä

Juuremme ulottuvat vuoteen 1837, jolloin John Deere -yritys oli yhden miehen sepänpaja. Olemme ylpeitä historiastamme ja innostuneita tulevaisuuden tarjoamista monista uusista mahdollisuuksista, joilla voimme vastata ruoan, asumisen ja infrastruktuurin kasvavaan kysyntään.
 

Juhlimme tätä kaikkea vuonna 2012, jolloin yrityksemme täyttää 175 vuotta. Toivottavasti pääset juhlimaan kanssamme.

Mies nimen takana

John DeereYrityksemme perustaja John Deere kehitti maaperään itsestään pureutuvan teräsauran. Lisäksi hän oli isä ja yhteisönsä aktiivinen jäsen.


Hänellä oli vaimonsa Demarius Lambin kanssa yhdeksän lasta, Francis, Charles, Hiram, Jeannette, Ellen, Frances, Emma, Alice ja Mary.


Vuosi Demariuksen kuoleman jälkeen John meni naimisiin tämän sisaren Lucenian kanssa.


John vastusti orjakauppaa aktiivisesti.


Hän toimitti paikallisiin kouluihin henkilökohtaisesti kirjoja ja kynttilöitä.


Keksijänä kunnostautunut John jäähdytti Molinen talonsa suurella saviputkella, joka imi viileää ilmaa maasta ja kierrätti sen talon läpi.


Lue John Deeren koko henkilöhistoria.


John Deere -uimapuku
Saako teiltä John Deere -uimapukuja?

Tätä kysytään meiltä usein. John Deere -uimapuku on tosiaan olemassa. Deeren perheenjäsenen, yrityksen puheenjohtajana yhden kauden toimineen William Hewittin Deere & Companylle antama uimapuku on todennäköisesti peräisin 1870-luvulta.

 

John Deere -paistinpannu
Ainutlaatuinen häälahja

John Deere teki tämän paistinpannun häälahjaksi Vermontin Rochesterissa asuvalle pariskunnalle. Kyseessä on yksi harvoista tallella olevista esineistä, jonka John Deere on valmistanut.

John Deere -aura

Aurasta kaikki alkoi

Vuonna 1837 John Deere oli tavallinen seppä, joka valmisti heinähankoja, hevosenkenkiä ja muita maatiloilla tarvittavia perustarvikkeita. Eräänä päivänä teräksestä valmistettu rikkinäinen sahan terä antoi hänelle idean.

    Lue lisää John Deeren teräsaurasta

    Yrityksen arvoperintö

    Deere & Company kuuluu nykyisin maailman arvostetuimpien yritysten joukkoon – asema on saavutettu 175 vuoden kovalla työllä ja omistautumisella. Yrityksen toiminta perustuu yhä perustajansa ydinarvoihin: rehellisyyteen, laatuun, sitoutumiseen ja uudistumiseen. Nämä eivät ole pelkästään ihanteita, ne myös toteutetaan. Kaikkialla. Nämä arvot ohjaavat toimintaamme, ja ne sisältyvät kaikkiin tarjoamiimme tuotteisiin ja palveluihin.

    Lue lisää ydinarvoistamme.