/ / / Strategia

Strategia

Maanviljelijöille ja sadonkorjaajille. Maan muokkaajille ja rikastajille. Metsäkoneyrittäjille. John Deere on sitoutunut tukemaan asiakkaidensa menestystä kaikkialla maailmassa painopisteinään Yhdysvallat, Kanada, Eurooppa, Brasilia, Venäjä, Intia ja Kiina. Näillä alueilla tapahtuu vähintään 75 % maailman tulevasta kasvusta. John Deere on laitevalmistaja, joka vankan kokemuksensa, sinnikkyytensä ja tavoitteellisuutensa ansiosta pystyy auttamaan asiakkaitaan tuottavuuden parantamisessa.

Toimialamme

John Deeren kuormaaja työssään

John Deere vaikuttaa useilla toisiinsa liittyvillä toimialoilla. Maatalouden ja nurmenhoitolaitteiden yksikkö hyötyy globaalista kasvusta.


Metsäalan ja rakennusalan koneiden yksikkö tukee kansainvälistä kumppaniverkoston kehitystä.  Tukipalvelut, kuten rahoituspalvelut, huolto- ja varaosapalvelut sekä kehitysyksikkö vahvistavat ja monipuolistavat laiteyksikköjä.

Tavoitteet

John Deeren jälleenmyynnin työntekijöitä

Maatalouden ja nurmenhoitolaitteiden sekä metsäalan ja rakennusalan laitteiden kansainvälisenä kumppanina pystymme saavuttamaan kestävän osakkeenomistajille kertyvän lisäarvon tavoitteet.


Yrityksen vankka suorituskyky säilytetään tuotteita parantamalla ja liiketoimintaa tehostamalla.


Kun työntekijöiden, yksiköiden ja osastojen tavoitteet liitetään John Deeren yleistavoitteisiin, ryhmätyöstä syntyy huipputuloksia.


Lisätietoja strategiasta on sijoittajasivulla.

Tiesitkö tämän?

John Deere'n, strategia

Vuodesta 1837 lähtien John Deere on kehittänyt ja valmistanut laadukkaita ja innovatiivisia tuotteita, jotka täyttävät asiakkaiden odotukset. Asiakkaiden, joille työ ei ole pelkästään ammatti vaan elämäntapa.

Katso lisää John Deere'n historiasta.