/ / / Töissä John Deere'llä

Töissä John Deere'llä

Yli 57.000 ihmistä on tarttunut John Deere'n tarjoukseen tavoitteiden saavuttamisesta, kehittymisestä ja tehokkaasta tiimityöstä. Työntekijämme toimivat maailmanlaajuisesti huipputeknologian koneiden ja palvelujen parissa tuotekehityksessä, tuotannossa, markkinoinnissa ja tukitehtävissä. Työntekijämme ymmärtävät ja hyväksyvät yhtiön ydinarvot: innovatiivisuus, laatu, rehellisyys ja sitoutuneisuus. Työntekijöitä arvostetaan ja palkitaan työpanoksesta.


Tuotanto

John Deere Forestry Oy on maailman johtava metsäkonevalmistaja. Olemme ylpeitä valmistamistamme metsäkoneista ja sitoutumisestamme alan teollisuuden ja metsäkoneyrittäjien tarpeisiin. Viime vuosina John Deere on tehnyt mittavia investointeja uusiessaan Joensuun tehtaan Lean-periaatteen mukaiseen imuohjaukseen. Korkealaatuinen tuotantomme perustuu asiakkaiden tarpeiden ymmärtämiseen ja strategiseen kumppaanuuteen täsmällisesti toimivan alihankintaketjun kanssa.  Maksamme kilpailukykyisen palkan sekä tuotantoon perustuvat lisät. Tuotantoryhmän jäsen voi tuoda esiin ajatuksiaan työmenetelmien ja laadun jatkuvan parantamisen prosessin kautta. Johtotähtenä kaikissa John Deere'n  tuotantolaitoksissa on työturvallisuus ja työntekijän hyvinvointi.

Talousosasto

John Deere'n talousosaston henkilöstö koostuu kirjanpidon ja rahoituksen asiantuntijoista. Talousosaston ammattilaisia arvostetaan ja he tietävät että pelkät numerot eivät riitä. Tarvitaan nykyaikaisia ohjelmia, suurta eettisyyttä ja kykyä konsultoida liiketoimintaa. Moni talouden ammattilainen on tehnyt upean uran ja edennyt urallaan aina ylimpään johtoon asti. Etsimme lisää päteviä työntekijöitä taloushallinnon kaikille tasoille.

Tuotekehitys

Innovatiivisuus ja uusi teknologia ovat olennainen osa tuotekehitystä. John Deere tarjoaa monia mahdollisuuksia tekniikan asiantuntijoille. Suunnittelijamme ovat alansa edelläkävijöitä, he hallitsevat monimutkaiset työprosessit valmistaessaan markkinoille ratkaisuja, jotka kaikilla mittareilla mitattuna edustavat markkinoiden huippua. Toimenkuvat löytyvät esimerkiksi sähkön, mekaniikkasuunnittelun, testauksen, automaation, hydrauliikan, työstön ja valmistuksen aloilta.

Informaatioteknologia

Jokaisessa yrityksessä informaatioteknologia on yksi toiminnan kulmakivistä, niin myös John Deere'ssä. IT-osasto toimii parhaiten silloin, kun se on ratkaissut ongelmat ennen kuin ongelmia pääsee edes syntymään. Jos tämä ala puhuttelee sinua, katso avoimet työpaikat sovelluskehityksestä, ATK-suunnittelusta ja infra-palveluista. John Deere'n globaali laajeneminen tarjoaa IT-alan osaajille mahdollisuuden matkustamiseen ja toimimiseen eri kulttuureiden parissa. Eri maissa on työpaikkoja avoinna IT-teknologiaan liittyen useilta eri sektoreilta, kuten IT Business, Systems and Infrastructure, Analyses, Server Administration ja Project Management.

Myynti ja markkinointi

John Deere ei tyydy kakkossijaan. Valmistamamme tuotteet ovat teknologian edelläkävijöitä. Kehitämme jatkuvasti myös palvelutarjontaamme ja myynninjälkeistä asiakas- ja tuotetukea. Hyvä menestyksemme perustuu asiansa osaaviin markkinoinnin ammattilaisiin. Jos tämä ala puhuttelee sinua, voimme tarjota työtä myynnin, jälkimarkkinoinnin sekä myynnin tukitoimintojen parissa.

Hankintaosasto

Tulet olemaan tärkeä lenkki dynaamisessa ja aikaansaavassa joukossamme, joka työskentelee alan parhaita menetelmiä käyttäen.  Hankintaosaston avainhenkilönä osaamisesi on elintärkeää yhtiömme menestymiselle. Uralla etenemiselle on lukuisia mahdollisuuksia eri toiminnoissa, kuten suorat- ja epäsuorat ostot, strateginen hankinta, logistiikka sekä toimittajien kehitys ja tuki.

TEHTAAN JOHTAJA JANNE HAAPASALO

Joensuun tehdas, Janne Haapasalo

Kymmenen työvuoteni aikana John Deere'llä olen ollut kuudessa eri tehtävässä. Kaikki muutokset ovat auttaneet minua ymmärtämään John Deere'n liiketoiminnan ydintä. Yksi strategiamme suuntaviivoista on tehokas ja toimiva tiimityö. Tämän mukaisesti John Deere kannustaa työntekijöitään hakemaan uutta työtehtävää ja haasteita oman osaamisalueensa ulkopuolelta. Se on erittäin kehittävää ja motivoivaa.

Katso tästä muita kertomuksia.