/ / / / Yhteisön kehittäminen

Yhteisön kehittäminen

Yhteisöjen kehittäminen

John Deere ymmärtää taloudellisen kasvun tarpeen ja yhteisöjen kehittämisen vaikutuksen kestävään kehitykseen. 


Siksi John Deere tekee yhteistyötä paikallisten kauppakamarien kanssa tavoitteenaan hyödyntää yhteisöjen vahvuuksia ja tehdä niistä houkuttelevampia työnantajille. Kukoistava liiketoimintaympäristö, jossa on uusia ja kasvavia yrityksiä ja kasvava työllisyys, parantaa lopulta alueen kaikkien asukkaiden elämänlaatua. 


John Deere edistää yhteisöjen kehitystä antamalla monenlaisille voittoa tavoittelemattomille organisaatiolle ja ohjelmille aikaa, johtamistaitoa ja varoja.

Sosiaalipalvelut

John Deere ymmärtää taloudellisen kasvun tarpeen ja yhteisöjen kehittämisen merkityksen. Sosiaalipalveluiden alueella toimintamme painottuu yhteistyöhön United Way -organisaation kanssa, mutta tuemme muitakin organisaatioita tarpeen mukaan. 


United Way 


John Deere tukee Yhdysvalloissa United Way -organisaatiota, jonka tavoitteena on elämänlaadun parantaminen ja myönteinen vaikutus yhteisöihin. United Way -hankkeiden avulla parannamme yhteisöjen ja asukkaiden hyvinvointia alueilla, joilla on runsaasti Deeren työntekijöitä.

Tiede ja taide

John Deere tukee taide- ja kulttuuritapahtumia sekä yritys- että yksikkötasolla. Meidät tunnetaan kuvataiteen ja musiikin tukijana monilla paikkakunnilla, joissa on Deeren toimipisteitä.