/ / / / Koulutus

Koulutus

Tuemme kirkkaampaa tulevaisuutta

Opetus ja koulutus - olennaisia tekijöitä yrityksen, työntekijöiden, asiakkaiden ja maapallon tulevaisuuden kannalta. John Deere tukee koulutukseen liittyviä ohjelmia. Teemme yhteistyötä hyväksyttyjen oppilaitosten ja yliopistojen kanssa. Tuemme myös valikoituja voittoa tavoittelemattomia organisaatioita, jotka ovat samalla linjalla ydinarvojemme, liiketoimintamme ja tavoitteidemme kanssa. Teemme tämän kaiken jotta voimme tarjota oppimistilaisuuksia seuraavalle johtajien, keksijöiden ja lahjakkaiden työntekijöiden sukupolvelle.

Koulutuksen tukeminen

John Deere tukee stipendejä, koulutusohjelmia ja tiedekuntien kehittymistä yli 40 oppilaitoksessa ja yliopistossa Yhdysvalloissa. Keskitämme huomiomme tieteen, teknologian, konetekniikan, matematiikan ja liiketalouden aloille.


Tuemme koulutusta myös kaikkialla maailmassa. Esimerkiksi Saksassa John Deere tukee harjoitteluohjelmaa, jonka tarkoitus on tutustuttaa nuoria venäläisiä maanviljelijöitä länsimaiseen teknologiaan. Lisäksi tuemme nuorten tieteentekijöiden kansainvälistä kokoontumista, jossa he keskustelevat akateemisista, Amerikan tutkimusta käsittelevistä lopputöistään.

Organisaatioiden tukeminen

National FFA
Aiemmin nimellä Future Farmers of America tunnettu FFA on valtakunnallinen nuorisojärjestö, jossa on yli 500 000 opiskelijajäsentä. FFA valmistelee jäseniään johtoasemiin ja uriin tieteen, talouden ja maatalousteknologian parissa. John Deere on yksi National FFA:n suurimmistä ja pisimpään jatkaneista sponsoreista, takana on jo yli 60 vuotta.

 

Junior Achievement
John Deere on aktiivinen ja pitkäaikainen Junior Achievementin (JA) tukija. JA opettaa opiskelijoille työntekijöiden valmiuksia, yrittäjyyttä ja taloutta käytännön kautta. Tuemme näitä ohjelmia yhteisöissä, joissa meillä on suuret toimipisteet ja paljon työntekijöitä. John Deere on ollut Junior Achievementin ohjelman AgroMESE Challengen iso sponsori Argentiinassa vuodesta 2007 lähtien.

 

MANRRS
MANRRS tarkoittaa Minorities in Agriculture, Natural Resources and Related Sciences. Organisaatio tukee etnisten vähemmistöjen edustajien toimia maatalouden, luonnonvarojen ja niihin liittyvien tieteiden saralla. John Deere toimii MANRRS:n yritysneuvojana ja sponsoroi vuosittaista MANRRS:n kansalliskokousta.

 

SkillsUSA
SkillsUSA on opiskelijoiden, opettajien ja teollisuuden kumppanuusohjelma, jonka tarkoitus on kehittää teknisiä asiantuntijoita. Opiskelijat voivat ottaa lisäkoulutusta ja opiskella johtamis-, yhteistyö- ja kansalaistaitoja.

John Deere on ohjelman kansallinen sponsori.