/ YHTIÖMME

YHTIÖMME

Perinteiden vaaliminen ei ole aina helppoa. Varsinkaan, jos perinteisiin kuuluu laadukkaita tuotteita, innovatiivisia ratkaisuja ja rehellisiä arvoja lähes 175 vuoden ajalta. John Deeren saavutukset perustuvat jokaiseen työntekijään ja tuotteeseen sekä tapoihin, joilla rikastutamme elämää. Sitoutumisemme ansiosta erotumme markkinoilla eduksemme ja pyrimme aina vain parempaan.

Omistautumista maataloudelle

Viimeisten 175 vuoden aikana John Deeren liiketoiminta, tuotteet ja palvelut ovat muuttuneet monin tavoin. Muutoksiin liittyy aina mahdollisuuksia. Deere on aina suhtautunut muutoksiin suopeasti. Myllerrystenkin jälkeen John Deere on yhä omistautunut maasta elantonsa hankkiville – viljelijöille, karjankasvattajille, maanomistajille ja rakentajille. Deere ei ole kasvanut liian suureksi eikä unohtanut perustajansa alkuperäisiä ydinarvoja: rehellisyyttä, laatua, sitoutumista ja innovaatiota. Tarjoamamme laatu ja työtapamme perustuvat näihin arvoihin. Ne näkyvät myös asiakkaiden, sijoittajien ja työntekijöiden saamassa erinomaisessa palvelussa.

Lisätietoja John Deerestä.

Työpaikat - saavuta tavoitteesi

Jos sinulla on vankka työetiikka, pyrkimys erinomaisuuteen ja luova mieli, päästä kykysi valloilleen yrityksessä, jolla on tarvittavat puitteet menestymisesi kannalta. John Deerellä voit rakentaa uraasi ja tutkia vapaasti uusia hankkeita: saat ajatella luovasti. Innovaatioiden ja saavutusten tueksi saat käyttöösi edistyksellisiä välineitä ja tekniikkaa. Laajojen koulutus- ja kehittymismahdollisuuksien ansiosta pääset etenemään urallasi nopeasti niin pitkälle kuin kunnianhimo, taidot ja osaaminen vievät.


Dynaamisiin toimintatapoihimme pääsee helposti sisään. Kannustamme työntekijöitä parantamaan käytäntöjä ja menetelmiä niin, että yrityksen vankka johtoasema säilyy. John Deerellä vallitsee kulttuurirajat ylittävä ideoiden, tieteenalojen, perspektiivien ja tyylien moninaisuus.


Miksi työskentelisit John Deerellä? Miksi työskentelisit muualla?


Lisätietoja John Deerellä työskentelystä

Laatua ja innovaatioita kautta aikojen

Vuonna 1837 seppä ja keksijä John Deerellä oli sepän paja, palanen kiillotettua terästä ja idea, joka auttaisi viljelijöitä ja muuttaisi maanviljelyn luonnetta lopullisesti.

Lisätietoja tapahtumista, joiden ansiosta John Deere kehittyi nykyiselleen.

John Deeren osakkeet - tietoja sijoittajille

Tulevina vuosikymmeninä asiakkaamme kaikkialta maailmasta kohtaavat mittavia haasteita ja mahdollisuuksia. Maapallon asukasluvun kasvaessa tarvitaan yhä enemmän ruokaa. Kehittyvien maiden vaurastuessa myös kaupungistuminen kiihtyy, infrastruktuuria rakennetaan, asuinolot paranevat ja ruokavalikoima lisääntyy. Johtavan asemansa ansiosta John Deere pystyy auttamaan asiakkaitaan näiden haasteiden ratkaisemisessa. Erinomaisilla laiteratkaisuillamme tuemme parempaa elämänlaatua kaikkialla maailmassa ja autamme asiakkaitamme menestymään.


Mahdollisuutemme ovat paremmat kuin koskaan. Siksi sijoittaminen John Deereen kannattaa.

Lisätietoja on sijoittajasuhteiden sivuilla.
John Deeren toimintakertomus (engl, PDF)

Historiaa

Deere & Company kuuluu nykyisin maailman arvostetuimpien yritysten joukkoon. Vuonna 1837 seppä ja keksijä John Deerellä oli sepän paja, hylätty terässaha ja idea, joka auttaisi viljelijöitä ja muuttaisi maanviljelyn luonnetta lopullisesti.

Lue lisää John Deeren historiasta