/ / Pyörivä ohjaamo

Pyörivä ohjaamo

Mukava ohjaamo on tuottavuustekijä. Siksi olemme kehittäneet metsäkoneiden ohjaamosta mukavan ja ergonomisen työskentely-ympäristön. Vakaava ja pyörivä ohjaamo auttaa kuljettajaa ylläpitämään oikeita työasentoja, jotka eivät rasita selkää ja hartiaseutua. Kuljettaja saa istua suorassa myös epätasaisessa maastossa ja eri suuntiin työskenneltäessä ohjaamon voi kääntää työtä kohti.

Pyörivää ja vakaavaa ohjaamoa on uudistettu merkittävästi. Ohjaamon ja koneen rungon välistä liitosta muuttamalla on kasvatettu kuljettajan jalkatilaa. Ohjaamon pilarien taivutus muuttuu kaksiulotteiseksi, mikä parantaa rungon valmistuslaatua. Etulasia on myös levennetty ylhäältä, mikä parantaa entisestään näkyvyyttä puiden latvoihin.

Ohjaamon sisusmateriaaleissa on kiinnitetty huomiota helppoon puhdistukseen. Sisäpilareiden tekstiilipintainen materiaali on vaihdettu nahkaa muistuttavaksi materiaaliksi, joka on helpompi pitää puhtaana. Lisälämmittimen ohjauspaneeli on sijoitettu käyttäjän kannalta parempaan paikkaan. Pyyhkijänsulkien materiaali on vaihdettu luonnonkumia kestävämpään neopreeniin.

Uudistetun ohjaamon tunnistaa myös järeämmistä tartuntakahvoista ohjaamon ulkopuolella, ovenkahvan suojametallista, sekä oven karmissa olevasta vesikourusta, joka ohjaa sadeveden valumista ja estää lumen putoamisen ohjaamon sisälle ovea avattaessa.

Ohjaamossa mukavuutta lisäävät ergonominen istuin, automaatti-ilmastointi, aurinkoverhot sekä sivulasin pyyhkijät.  Pimeän aikaan tarvitaan paljon valoa, ja myös valoja on jatkuvasti kehitetty näkyvyyden optimoimiseksi syksyn ja talven aikaan.

Ruokailutaukoja varten ohjaamot on varustettu myös miniuunilla ja jääkaapilla.